ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Διακόπουλος: Μην κοροϊδευόμαστε- To Oruc Reis έχει κάνει έρευνες

13:45 - 18 Αυγ 2020 | Πολιτική
Διακόπουλος: Μην κοροϊδευόμαστε- To Oruc Reis έχει κάνει έρευνες
Αίσθηση στην κοινή γνώμη και έντονη δυσαρέσκεια στο Μέγαρο Μαξίμου προκάλεσαν, σύμφωνα με πληροφορίες, οι σημερινές δηλώσεις του σύμβουλου Εθνικής Ασφαλείας του πρωθυπουργού, αντιναυάρχου ε.α. Αλέξανδρου Διακόπουλου, ο οποίος υποστήριξε ότι το Oruc Reis έχει πραγματοποιήσει έρευνες σε περιοχή ελληνικής υφαλοκρηπίδας.

Μιλώντας στο Open, ο αντιναύαρχος ανέφερε ότι «έχει κάνει έρευνες, μην κοροϊδευόμαστε, αλλά είναι λίγο πιο πολύπλοκο το θέμα».

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά «είναι λίγο πιο πολύπλοκο το θέμα. Έχει κάνει έρευνες, για να μην κοροϊδευόμαστε. Δείχνει ότι δεν ήταν αυτός ο πραγματικός σκοπός των ερευνών. Τις πρώτες μέρες δεν είχε κάνει καθόλου έρευνες, ούτε είχε απλώσει καλώδια, ούτε ακούγαμε-γιατί με τα υδροφωνικά ακούμε αν κάνει έρευνες ή όχι. Όταν εμείς "το σηκώσαμε" το θέμα και είπαμε ότι δεν κάνει έρευνες, άπλωσε καλώδια, επέστρεψε, έκανε κάποιες έρευνες. Κάποια στιγμή "σηκώθηκε" λίγο ο καιρός και σταμάτησε τις έρευνες. Ένα καλώδιο έχει, δεν έχει δύο. Για να σας δώσω μια μεταφορά: "μαρκάρει" την περιοχή του. Όποιος έχει βγάλει βόλτα τον σκύλο του καταλαβαίνει τι εννοώ».

Ο σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας του Πρωθυπουργού μάλιστα συμπλήρωσε: «Δεν υπάρχει ολίγον έγκυος. Εφόσον έχει μπει και έχει κάνει έρευνα έστω και μισής ώρας, έχει κάνει την έμπρακτη αμφισβήτηση».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.