ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πέτσας: Ο κ. Τσίπρας σπεκουλάρει πάνω στην ανησυχία των πολιτών

21:32 - 25 Αυγ 2020 | Πολιτική
Πέτσας: Ο κ. Τσίπρας σπεκουλάρει πάνω στην ανησυχία των πολιτών
Για κορονοκαπηλεία καταγγέλλει τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, συμπληρώνοντας πως αυτή είναι το κατώτατο στάδιο του λαϊκισμού.

«Υιοθετώντας και αναπαράγοντας μια συρραφή ψεκασμένων θεωριών, ο κ. Τσίπρας σπεκουλάρει ανεύθυνα πάνω στην ανησυχία των πολιτών για την εξέλιξη της πανδημίας. Και, δυστυχώς, φαίνεται να επιχαίρει για κάθε αύξηση κρουσμάτων!», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Πέτσας, απαντώντας σε ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος πρόσθεσε: «Πρόκειται για άλλη μια θλιβερή απόπειρα μικροπολιτικής εκμετάλλευσης ενός τόσο ευαίσθητου ζητήματος, όπως είναι η προστασία της δημόσιας υγείας και της ανθρώπινης ζωής. Η κορονοκαπηλεία στην οποία επιδίδεται είναι το κατώτατο στάδιο του λαϊκισμού».

Επίσης συμπλήρωσε: «Μονίμως απών από κάθε κρίσιμο ζήτημα, ο κ. Τσίπρας, ας εξηγήσει γιατί δηλώνει «παρών» στην οριοθέτηση θαλασσίων ζωνών, υπονομεύοντας την εθνική γραμμή».

Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ

«Έστω και τώρα η κυβέρνηση όφειλε να αναγνωρίσει τις παλινωδίες και τις αντιφάσεις της που οδηγούν τη χώρα στην ύφεση και απειλούν τη δημόσια υγεία», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, με την οποία απαντά στον κυβερνητικό εκπρόσωπο.

Ακολούθως προσθέτει: «Αντί για αυτό κατασκευάζει εχθρούς και αντιμετωπίζει ως "ψεκασμένους" όσους εύλογα ανησυχούν και αντιδρούν. Δηλαδή ολόκληρη την ελληνική κοινωνία. Ντροπή!».

Τελευταία τροποποίηση στις 21:45 - 25 Αυγ 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.