ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μιχαηλίδου: Επισκέψεις σε οίκους ευγηρίας σε Θήβα και Εύβοια

16:28 - 27 Αυγ 2020 | Πολιτική
Μιχαηλίδου: Επισκέψεις σε οίκους ευγηρίας σε Θήβα και Εύβοια
Στους οίκους ευγηρίας «Ορθόδοξη Χριστιανική Ένωση Κυριών» στη Θήβα, «’Ανθεμις» στη Χαλκίδα και το παράρτημα ΑμεΑ Εύβοιας (πρώην Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Ευβοίας) βρέθηκε την Πέμπτη η υφυπουργός Εργασίας κ. Δόμνα Μιχαηλίδου, στο πλαίσιο σειράς επισκέψεων που πραγματοποιεί σε δομές σε όλη την επικράτεια.

Ειδικότερα, η κ Μιχαηλίδου, κατά τη διάρκεια των επισκέψεών της, ενημερώθηκε για τα μέτρα που τηρούν οι δομές τόσο για την προστασία των φιλοξενουμένων όσο και των εργαζομένων.

Η υφυπουργός τόνισε κατά την επίσκεψή της στις δομές φροντίδας ηλικιωμένων και χρονίως πασχόντων ότι η προστασία των πιο ευάλωτων συνανθρώπων μας αποτελεί βασική προτεραιότητα. «Οι οδηγίες των ειδικών λοιμωξιολόγων του ΕΟΔΥ για τα μέτρα προφύλαξης είναι απαραίτητο να τηρούνται απαρέγκλιτα από όλους όσοι φροντίζουν τους συμπολίτες μας που διαμένουν σε κλειστές δομές.

Με αυτό τον τρόπο διαφυλάττουν την υγεία των ηλικιωμένων, των συνανθρώπων μας με αναπηρία αλλά και τη δική τους και της οικογένειάς τους. Αναγνωρίζουμε την προσπάθεια που κάνει το προσωπικό των κλειστών δομών προκειμένου να παραμείνουν όλοι υγιείς και τους ευχαριστούμε. Προϋπόθεση για την προάσπιση της υγείας όλων μας είναι η ανάληψη ατομικής και συλλογικής ευθύνης.

»Το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων σε συνεργασία με τις Περιφέρειες, τον ΕΟΔΥ, τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και την Εθνική Αρχή Διαφάνειας έχει πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να προασπίσουμε την υγεία όλων μας».

Στην επίσκεψή της στον Οίκο Ευγηρίας «Ορθόδοξη Χριστιανική Ένωση Κυριών» στη Θήβα την Υφυπουργό συνόδευσαν ο βουλευτής Βοιωτίας Ανδρέας Κουτσούμπας, ο βουλευτής Ευβοίας Σπυρίδων Πνευματικός, ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Κωνσταντίνος Μπακομήτρος, o Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος για τη διαχείριση της πανδημίας Covid -19 Ανδρέας Τοουλιάς.

Στο γηροκομείο «Άνθεμις» την κυρία Μιχαηλίδου συνόδευσαν ο Περιφερειάρχης της Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας Γιώργος Κελαϊδίτης.

 
Τελευταία τροποποίηση στις 16:55 - 27 Αυγ 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.