ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΠΑΣΟΚ: Εκδήλωση για την επέτειο της 3ης Σεπτέμβρη στο Ζάππειο

16:51 - 01 Σεπ 2020 | Πολιτική
ΠΑΣΟΚ: Εκδήλωση για την επέτειο της 3ης Σεπτέμβρη στο Ζάππειο
Στην εμβληματική μεταρρύθμιση του ΕΣΥ είναι αφιερωμένη η φετινή επέτειος της 3ης Σεπτέμβρη και το ΠΑΣΟΚ διοργανώνει την Πέμπτη πολιτική εκδήλωση στο Ζάππειο, στις 19:30 με ομιλία της Φώφης Γεννηματά.

Η κ. Γεννηματά πρόκειται να αναπτύξει το σχέδιο για την ανασυγκρότηση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, αναγκαιότητα που προκύπτει έντονα εξ αιατίας της πανδημίας.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις δύσκολες συνθήκες που επιβάλει η πανδημία και «με αυτονόητο αίσθημα κοινωνικής και συλλογικής ευθύνης στην ιδιαίτερη συγκυρία που βιώνουμε, εφαρμόζοντας τον ισχύοντα αριθμητικό περιορισμό για τη διενέργεια συναθροίσεων».

Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται ότι «θα είναι υποχρεωτικά περιορισμένη η φυσική παρουσία που προβλέπεται και παρόντα αναμένεται να είναι μόνο τα μέλη της Κοινοβουλευτικής μας Ομάδας, του Εκτελεστικού Πολιτικού Συμβουλίου και των πρώην προέδρων του Κινήματος. Το ΠΑΣΟΚ καλεί τα ΜΜΕ, τα μέλη και τους φίλους του Κινήματος να παρακολουθήσουν τη φετινή μας επέτειο ζωντανά μέσω του Καναλιού της Βουλής και τους λογαριασμούς του Κινήματος Αλλαγής και του ΠΑΣΟΚ στο Facebook» καταλήγει η ανακοίνωση.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.