ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Τσίπρας πρότεινε Τζανακόπουλο για νέο γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ

22:09 - 01 Σεπ 2020 | Πολιτική
Ο Τσίπρας πρότεινε Τζανακόπουλο για νέο γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ
Τον Δημήτρη Τζανακόπουλο για τη θέση του Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ πρότεινε την Τρίτη ο Αλέξης Τσίπρας σε σύσκεψη με κομματικά στελέχη που έγινε στην Κουμουνδούρου.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πρότεινε επίσης την αναβολή του Συνεδρίου - για άγνωστο χρονικό διάστημα - την οποία όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα πάρει τελικά το ανώτατο όργανο του κόμματος που θα συγκληθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό από την Κουμουνδούρου, αύριο θα συνεδριάσει η πολιτική γραμματεία του κόμματος και μεθαύριο το πολιτικό συμβούλιο, ενώ την εισήγηση Τσίπρα αναμένεται να εγκρίνει το Σαββατοκύριακο η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος. 

Μέχρι στιγμής είναι άγνωστο ποιος θα αναλάβει την θέση του εκπροσώπου τύπου του κόμματος που κατείχε ως τώρα ο Αλέξης Χαρίτσης, ενώ ο Πάνος Σκουρλέτης προαλείφεται για τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπρόσωπου.

Σειρά παίρνουν οι τομεάρχες

Το... ανακάτεμα της τράπουλας στον ΣΥΡΙΖΑ θα αφορά και τους τομεάρχες του κόμματος καθώς όπως έγινε γνωστό από την Κουμουνδούρου ο Αλέξης Τσίπρας θα προχωρήσει σε ανασχηματισμό αμέσως μετά τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής και πριν την επίσκεψή του στην Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης που έχει προγραμματιστεί για τις 20 Σεπτεμβρίου.

Η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ θα συνεδριάσει αύριο στις 12 στα γραφεία του κόμματος, σύμφωνα με κομματικές πηγές.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.