ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σε καραντίνα Γεωργιάδης, Παπαθανάσης-Ήρθαν σε επαφή με επενδυτή με κορονοϊό

11:21 - 03 Σεπ 2020 | Πολιτική
Σε καραντίνα Γεωργιάδης, Παπαθανάσης-Ήρθαν σε επαφή με επενδυτή με κορονοϊό
Ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης και ο Αναπληρωτής Υπουργός, κ. Νίκος Παπαθανάσης δεν ακολούθησαν τον Πρωθυπουργό, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη στην επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη, όπως ήταν προγραμματισμένο, καθώς ενημερώθηκαν πως την Τετάρτη είχαν συνάντηση με επενδυτή που διαγνώστηκε με κορονοϊό.

Για λόγους ασφαλείας, λοιπόν, αποφασίστηκε πως είναι καλύτερο να μη μεταβούν στη Θεσσαλονίκη και να υποβληθούν σε τεστ για κορονοϊό.

Η σχετική ανακοίνωση συγκεκριμένα αναφέρει:

"Ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης και ο Αναπληρωτής Υπουργός, κ. Νίκος Παπαθανάσης επρόκειτο να συνοδεύσουν τον Πρωθυπουργό, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη στη σημερινή του επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη όπου θα έχει συναντήσεις με τους παραγωγικούς φορείς της πόλης.

Λίγα λεπτά πριν την αναχώρηση κι ενώ δεν είχαν συναντήσει ακόμη τον κ. Πρωθυπουργό, ενημερώθηκαν, ότι σε υπηρεσιακή συνάντηση που είχαν χθες στο Υπουργείο με επενδυτές από το εξωτερικό, ο ένας εξ αυτών διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό.

Τηρώντας απόλυτα το υγειονομικό πρωτόκολλο και οι δύο ανεχώρησαν ήδη για απομόνωση στο σπίτι τους έως ότου σύμφωνα με το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ διαγνωστούν αρνητικοί".

Λίγη ώρα αργότερα ανακοινώθηκε ότι σε προληπτικό κατ' οίκον περιορισμό, για τον ίδιο λόγο, μπαίνει και ο υπουργός Ναυτιλίας, κ. Γιάννης Πλακιωτάκης.

Τελευταία τροποποίηση στις 13:24 - 03 Σεπ 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.