ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δείτε live την ομιλία του Πρωθυπουργού στο Thessaloniki Helexpo Forum

19:14 - 12 Σεπ 2020 | Πολιτική
Δείτε live την ομιλία του Πρωθυπουργού στο Thessaloniki Helexpo Forum
Λίγο μετά τις 19:00 ξεκίνησε η ομιλία του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, προς τους παραγωγικούς φορείς της Θεσσαλονίκης, στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης», στο πλαίσιο του Thessaloniki Helexpo Forum.

Δίνοντας μία πρώτη «γεύση» των επερχόμενων δηλώσεών του, ο κ. Μητσοτάκης τόνισε το πρωί του Σαββάτου ότι «θα μιλήσω συγκεκριμένα για το πώς θα περάσουμε στην άλλη όχθη. Είμαστε στο μέσον του ποταμού. Η κοινωνία αναζητά σταθερότητα, σιγουριά, ασφάλεια και πως θα περάσουμε στην άλλη όχθη για να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε το δικό μας αναπτυξιακό μας σχέδιο».

«Αποτελεί ένα γεγονός πραγματικά πρωτόγνωρο. Όπως είπατε η πανδημία δεν επέτρεψε την πραγματοποίηση της 85ης Διεθνούς Έκθεσης με τα πολλά της εμπορικά περίπτερα. Αυτή τη φορά δεν οργανώθηκαν οι συνήθεις επιχειρηματικές συναντήσεις. Ούτε και είχαμε τις παράλληλες εκδηλώσεις που παραδοσιακά τις συνοδεύουν», είπε ο πρωθυπουργός ανεβαίνοντας στο βήμα.

Η ομιλία του Πρωθυπουργού λαμβάνει χώρα σε ακροατήριο μόλις 50 ατόμων, όπως επιβάλλουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα για όλες τις συγκεντρώσεις.

Ανάμεσα σε αυτούς είναι μόνο οι υπουργοί που σχετίζονται άμεσα με τα της οικονομίας και της ανάπτυξης, ενώ οι υπόλοιποι προσκεκλημένοι είναι εκπρόσωποι παραγωγικών φορέων και εκπρόσωποι της κοινωνίας των πολιτών.

Παρακολουθήστε την ομιλία του κ. Μητσοτάκη ζωντανά:

Τελευταία τροποποίηση στις 19:30 - 12 Σεπ 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.