ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ελληνική Λύση: Σάλπισμα για «φαγοπότι» οι οικονομικές εξαγγελίες Μητσοτάκη

20:55 - 13 Σεπ 2020 | Πολιτική
Ελληνική Λύση: Σάλπισμα για «φαγοπότι» οι οικονομικές εξαγγελίες Μητσοτάκη
Από τους εξοπλισμούς «αορίστου κόστους» και τρόπου κτήσης (ούτε κουβέντα για G2G), έως τις προσλήψεις με παραβίαση του ΑΣΕΠ, οι οικονομικές εξαγγελίες του πρωθυπουργού συνιστούν σάλπισμα για μεγάλο φαγοπότι και ποταμό ρουσφετιών.

Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση για την οικονομική αποτύπωση των θέσεων του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στη συνέντευξη Τύπου στη Θεσσαλονίκη και συνεχίζει:

«Ουδεμία αναφορά στον πρωτογενή τομέα, με την επισιτιστική κρίση προ των πυλών και στη Μακεδονία, πέραν της προσβλητικής αναφοράς περί "μικρών συντεχνιών" για τους κατοίκους της Δ. Μακεδονίας.

Ο πρωθυπουργός αποκάλυψε την σύμπνοια των κομμάτων εξουσίας για παράδοση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας μέσω διμερούς διαλόγου με την Τουρκία, δικαιώνοντας την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ που μίλησε για "τρόικα εσωτερικού" και για θέατρο 35 ημερών με τον Ερντογάν προκειμένου η άνευ όρων παράδοση να παρουσιαστεί ως επιτυχία. 

Απέκλεισε μάλιστα το συμβούλιο πολιτικών αρχηγών για λήψη κοινής απόφασης, πρακτικά καταργώντας τον μοναδικό θεσμό που εγγυάται την εθνική ομοψυχία των Ελλήνων, έναντι των "προθύμων"».    

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.