ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Διαγραφή του Αντώνη Λιάκου από το ΣΥΡΙΖΑ ζητάει η ΝΔ

16:37 - 17 Σεπ 2020 | Πολιτική
Διαγραφή του Αντώνη Λιάκου από το ΣΥΡΙΖΑ ζητάει η ΝΔ
Ανακοίνωση σχετικά με τις δηλώσεις του μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου και της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ, Αντώνη Λιάκου για την υπεράσπιση των κατηγορούμενων για τη φωτιά στη Μόρια, εξέδωσε το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, ζητώντας την άμεση διαγραφή του από τον Αλέξη Τσίπρα.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «μπορεί να έγιναν συνολικά 40 ανακοινώσεις, δηλώσεις και ερωτήσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ για τη φωτιά στη Μόρια, αλλά δεν βρήκαν μια λέξη να ψελλίσουν για τη σύλληψη των μεταναστών που την έβαλαν. Αυτή την αφωνία ήρθε να καλύψει το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου και της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ, Αντώνης Λιάκος».

Σύμφωνα με τη Νέα Δημοκρατία, η δήλωση αυτή είναι «χαρακτηριστική της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ για το μεταναστευτικό, που εξηγεί την εγκληματική διαχείριση και τη δημιουργία στη Μόρια του χειρότερου καταυλισμού προσφύγων στον κόσμο, σύμφωνα με ρεπορτάζ του BBC το 2018».

Screenshot 2020 09 17 163529

«Αν ο κ. Τσίπρας δεν αντιδράσει, σημαίνει ότι υιοθετεί αυτές τις απόψεις, που είναι χαρακτηριστικές του πώς αντιλαμβάνονται στον ΣΥΡΙΖΑ την οργανωμένη πολιτεία, τη Δημοκρατία και τη Δικαιοσύνη. Όσο ο κ. Λιάκος δεν διαγράφεται, οι χυδαίες, εγκληματικές και αντιδημοκρατικές απόψεις του εκφράζουν τον κ. Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ. Η ανοχή σε τέτοιες αντιλήψεις αποτελεί ντροπή για ένα κόμμα του δημοκρατικού τόξου. Και φυσικά καθιστά το άνοιγμα στο προοδευτικό κέντρο, το πιο σύντομο ανέκδοτο. Ο δρόμος της επιστροφής στο 3% είναι ορθάνοιχτος» καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

Τελευταία τροποποίηση στις 17:44 - 17 Σεπ 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.