ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέα δημοσκόπηση: Εντείνεται η ανησυχία των πολιτών για την πανδημία

20:10 - 17 Σεπ 2020 | Πολιτική
Νέα δημοσκόπηση: Εντείνεται η ανησυχία των πολιτών για την πανδημία
Μία νέα δημοσκόπηση δείχνει πως αυξάνονται σημαντικά οι πολίτες που δεν είναι ικανοποιημένοι από τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται η κυβέρνηση την πανδημία. Η δημοσκόπηση της ALCO για το OPEN δείχνει πως η πανδημία είναι και πάλι το νούμερο ένα πρόβλημα για τους Έλληνες που δεν κρύβουν την ανησυχία τους.

Από το 85%-15% του Μαϊου πλέον τα ποσοστά έχουν πέσει στο 60%-40%, ενώ σε αντίστοιχη δημοσκόπηση της Prorata τα αποτελέσματα ήταν ακόμη πιο δυσάρεστα για την κυβέρνηση.

Επίσης και στη δημοσκόπηση της Alco αποτυπώνεται η ανησυχία των πολιτών. Μετά την καλοκαιρινή χαλάρωση, οι πολίτες ιεραρχούν και πάλι ως νούμερο ένα πρόβλημα στη ζωή τους την πανδημία και δεν έχουν πια την ίδια εμπιστοσύνη με παλιότερα στην κυβέρνηση.

Οι πολίτες δηλώνουν στην πλειοψηφία τους απαισιόδοξοι για τους επόμενους έξι μήνες, ενώ και στην οικονομία είναι μοιρασμένες οι απόψεις σχετικά με το αν τα μέτρα που έχουν ληφθεί είναι αρκετά.

Ας δούμε αναλυτικά τις βασικές κάρτες της δημοσκόπησης:

Αντιμετώπιση της πανδημίας

eikona1_11.png
eikona1_13.png

Μάσκες στους μαθητές

 
eikona1_12.png
 

Μέτρα στήριξης της οικονομίας

eikona1_10.png

Εξοπλιστικά

eikona1_9.png

Δείκτης ιεράρχησης προβλημάτων

eikona1_14.png

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραμένει καταλληλότερος για πρωθυπουργός, αλλά με χαμηλό ιστορικό στο δείκτη εμπιστοσύνης των πολιτών.

Alco 08

Στην πρόσθεση ψήφου η ΝΔ παραμένει με διαφορά πρώτη

Alco 09

Τελευταία τροποποίηση στις 23:39 - 17 Σεπ 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.