ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γεωργιάδης: Μεγάλη η ζημιά στην οικονομία από νέο lockdown

10:45 - 18 Σεπ 2020 | Πολιτική
Γεωργιάδης: Μεγάλη η ζημιά στην οικονομία από νέο lockdown
Στις οικονομικές επιπτώσεις που θα προκαλούσε στην Ελλάδα ένα νέο lockdown αναφέρθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Αδωνις Γεωργιάδης.

Το ενδεχόμενο ενός νέου lockdown έχει τεθεί στο τραπέζι τις τελευταίες ημέρες, λόγω της εκρηκτικής αύξησης των κρουσμάτων κορωνοϊού. Σύμφωνα με πληροφορίες, ωστόσο, παρά το γεγονός ότι οι ειδικοί δεν αποκλείουν αυτή την «οδό», το lockdown αποτελεί την έσχατη λύση για την κυβέρνηση.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο Αδωνις Γεωργιάδης είπε σχετικά ότι «αν φτάναμε σε νέο lockdown η ζημιά στην οικονομία θα ήταν πολύ μεγάλη. Είναι σημαντικό να αποφύγουμε ένα νέο lockdown» προσέθεσε, απευθύνοντας έκκληση στους πολίτες να τηρούν τα μέτρα.

«Αυτή η κρίση θα έχει τον χαρακτήρα μαραθωνίου» ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης, σημειώνοντας ότι «η αντιμετώπιση της πανδημίας είναι πάρα πολύ δύσκολο πράγμα για τον κράτος». Παράλληλα, τόνισε ότι «το κράτος για το δεδομένα αυτής της πανδημίας έχει κάνει θαύματα» και πρόσθεσε ότι «συνεχίζεται η επιτυχία του κράτους» όπως είπε ότι δείχνουν τα στοιχεία για την πανδημία στην χώρα.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.