ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κικίλιας-Τσιόδρας ενημερώνουν τα κόμματα για την πορεία της πανδημίας

10:18 - 24 Σεπ 2020 | Πολιτική
Κικίλιας-Τσιόδρας ενημερώνουν τα κόμματα για την πορεία της πανδημίας
Με τους αρμόδιους εκπροσώπους των κοινοβουλευτικών κομμάτων της αντιπολίτευσης θα συναντηθεί σήμερα ο υπουργός, Υγείας Βασίλης Κικίλιας, προκειμένου να τους ενημερώσει σχετικά με τις εξελίξεις για τον κορονοϊό και την ετοιμότητα του συστήματος υγείας.

Η συνάντηση, στην οποία θα συμμετέχει και ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας, θα πραγματοποιηθεί στο υπουργείο Υγείας στις 15:00.

Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 358 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα, εκ των οποίων 56 συνδέονται με γνωστές συρροές και 43 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Παράλληλα, καταγράφηκαν ακόμη πέντε θάνατοι.

Η Αττική παραμένει στο επίκεντρο της πανδημίας στην Ελλάδα. Στα 194 έφτασαν τα επιπλέον κρούσματα στην Αττική, στο σύνολο των νέων κρουσμάτων το τελευταίο 24ωρο.

Αναφορικά με το ενδεχόμενο ενός lockdown, ο καθηγητής Μικροβιολογίας, κ. Αλκιβιάδης Βατόπουλος δήλωσε σήμερα πως «είναι στο χέρι μας να το αποτρέψουμε. Δεν είναι μοιραίο και απαραίτητο να γίνει lockdown. Εάν καταφέρουμε να συντονιστούμε η οργανωμένη πολιτεία και οι πολίτες τότε μπορούμε να το αποτρέψουμε».

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.