ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Πρωθυπουργός υποδέχθηκε τον Πομπέο στα Χανιά

22:24 - 28 Σεπ 2020 | Πολιτική
Ο Πρωθυπουργός υποδέχθηκε τον Πομπέο στα Χανιά
Στα Χανιά, στο πατρικό σπίτι του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, έφτασαν στις 20.45 το βράδυ ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο και η σύζυγός του Σούζαν Πομπέο.

Ο Πρωθυπουργός και η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη υποδέχθηκαν το ζεύγος Πομπέο, μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης του Αμερικανού ΥΠΕΞ στη Θεσσαλονίκη και τις σημαντικές επαφές και συμφωνίες που υπέγραψε στην πόλη της Μακεδονίας.

Την Τρίτη το πρωί οι κ.κ. Μητσοτάκης και Πομπέο θα πραγματοποιήσουν επίσκεψη στις στρατιωτικές εγκαταστάσεις της Βάσης της Σούδας.

iYwdnU2w

Στη συνέχεια, στις 11.20 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί διευρυμένη συνάντηση αντιπροσωπειών, στην 115 Πτέρυγα Μάχης. Αμέσως μετά θα ακολουθήσουν δηλώσεις στα ΜΜΕ.

Στις 13.15, ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Πομπέο θα έχουν γεύμα εργασίας στο πατρικό σπίτι του Πρωθυπουργού.

PsmyFBNg

Στις συναντήσεις θα συμμετάσχουν από ελληνικής πλευράς ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, ο Υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος και η Διευθύντρια του Διπλωματικού Γραφείου του Πρωθυπουργού, Πρέσβης Ελένη Σουρανή. 

Στις 17.00, το απόγευμα της Τρίτης, ο Πρωθυπουργός και ο Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ θα επισκεφτούν τον αρχαιολογικό χώρο της Απτέρας παρουσία της Υπουργού Πολιτισμού & Αθλητισμού, Λίνας Μενδώνη.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.