ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στις 11.00 τα...αποκαλυπτήρια επένδυσης €1 δισ. της Microsoft στην Ελλάδα

07:54 - 05 Οκτ 2020 | Πολιτική
Στις 11.00 τα...αποκαλυπτήρια επένδυσης €1 δισ. της Microsoft στην Ελλάδα
Τα... αποκαλυπτήρια μίας μεγάλης επένδυσης της Microsoft στην Ελλάδα θα κάνουν το πρωί της Δευτέρας ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με τον Πρόεδρο της Microsoft Brad Smith.

O Πρωθυπουργός θα απευθύνει το πρωί της Δευτέρας στις 11.00 ομιλία σε εκδήλωση στο Μουσείο της Ακρόπολης, μαζί με τον Πρόεδρο της Microsoft. Μαζί θα παρουσιάσουν μία νέα επένδυση της εταιρείας στην Ελλάδα, στο πλαίσιο του προγράμματος στρατηγικής συνεργασίας #GrforGrowth.

Πληροφορίες κάνουν λόγο για μία άμεση επένδυση της Microsoft στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αττική. Η προστιθέμενη αξία της αναμένεται να αγγίξει το ένα δισεκατομμύριο ευρώ.

Πληροφορίες αναφέρουν πως οι ανακοινώσεις αφορούν στην εγκατάσταση στην Ελλάδα ενός σημαντικού μέρους της νέας τεχνολογικής υποδομής της εταιρείας που σχετίζεται μεταξύ άλλων και με τις δραστηριότητες cloud services.

Περισσότερα για το περιεχόμενο της επένδυσης θα γίνουν γνωστά στις επίσημες ανακοινώσεις, στις 11.00 το πρωί. Η εκδήλωση έχει τον τίτλο "Η Ελλάδα σε νέους ψηφιακούς δρόμους".

micro

Η υλοποίησή της επένδυσης εκτιμάται ότι θα βελτιώσει έτι περαιτέρω το επενδυτικό κλίμα για τη χώρα ως κομβικό προορισμό άμεσων ξένων επενδύσεων, αναφέρουν πηγές του Μαξίμου.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.