ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ζαχαράκη: Είχαμε μείωση περίπου 40% των καταλήψεων

12:36 - 05 Οκτ 2020 | Πολιτική
Ζαχαράκη: Είχαμε μείωση περίπου 40% των καταλήψεων
"Το σημαντικό στοιχείο είναι ότι είχαμε ύφεση παραπάνω από 40% την Παρασκευή, περιμένουμε και νέα στοιχεία μέσα στην ημέρα από όλη την Ελλάδα. Η αίσθηση είναι ότι και τα μηνύματα πέρασαν προς τα παιδιά, των εκπαιδευτικών προς τα παιδιά αλλά και πολλών στελεχών της αυτοδιοίκησης" δήλωσε η υφυπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη σχετικά με τις καταλήψεις στα σχολεία.

"Είναι μια συλλογική προσπάθεια να εξηγήσουμε στα παιδιά το τι συμβαίνει, είμαστε όλοι σε μια περίοδο πίεσης με πολλές ανατροπές στην καθημερινότητά μας αλλά κυρίως να δώσουμε όλοι ευκαιρία στο δημόσιο σχολείο να λειτουργήσει, να μπούμε στις τάξεις να κάνουμε μάθημα. Δεν μπορεί η απάντηση στο πρόβλημα να είναι το κλειστό σχολείο. Γι' αυτό προκαλούν αντιδράσεις σε διάφορους τόνους" πρόσθεσε μιλώντας στον realfm 97,8.

"Πρέπει να ανοίξουν τα σχολεία και σε αυτό θα συμπράξουμε όλοι, να γυρίσουμε πίσω και να δώσουμε απαντήσεις σε κάποια εύλογα ερωτήματα που τίθενται. Αλλά τα ερωτήματα πρέπει να απαντηθούν με ανοιχτά σχολεία" επεσήμανε η κα Ζαχαράκη.

Τελευταία τροποποίηση στις 12:38 - 05 Οκτ 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.