ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δική Χρυσής Αυγής: Λαοθάλασσα στο Εφετείο για την απόφαση

10:33 - 07 Οκτ 2020 | Πολιτική
Δική Χρυσής Αυγής: Λαοθάλασσα στο Εφετείο για την απόφαση
Δεκάδες χιλιάδες κόσμου έχει συγκεντρωθεί στους δρόμους γύρω από το Εφετείο, όπου μετά τις 11.00 αναμένεται να ανακοινωθεί η ετυμηγορία για τη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Οι δικαστές αναμένεται να ανέβουν στην έδρα περίπου στις 11 το πρωί ενώ στην αίθουσα βρίσκονται ήδη περίπου 60 δημοσιογράφοι τόσο από την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό.

Έξω από το δικαστήριο βρίσκονται από νωρίς το πρωί εκπρόσωποι κομμάτων, συλλογικότητες, μέλη αντιφασιστικών οργανώσεων και φυσικά χιλιάδες πολίτες που απαιτούν Δικαιοσύνη.

Στο Εφετείο έφτασε λίγο μετά τις 8:30 το πρωί η Μάγδα Φύσσα, χωρίς να κάνει δηλώσεις.

Αντίθετα απόντες θα είναι κατά πληροφορίες οι περισσότεροι από τους συνολικά 68 κατηγορούμενους για τη δράση της Χρυσής Αυγής. Σημειώνεται ότι οι 65 εξ αυτών αντιμετωπίζουν την κατηγορία της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση ενώ 20 κατηγορούνται για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρόεδρος θα ανακοινώσει την απόφαση με την σειρά που εξετάστηκαν όλες οι υποθέσεις κατά τη διάρκεια της αποδεικτικής διαδικασίας. Πρώτα δηλαδή, θα ανακοινωθεί η ετυμηγορία των δικαστών για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, στην συνέχεια η απόφαση για την επίθεση στους Αιγύπτιους αλιεργάτες, έπειτα η απόφαση για την επίθεση στο ΠΑΜΕ και τελευταία η απόφαση για το μείζον ζήτημα της εγκληματικής οργάνωσης.

Τελευταία τροποποίηση στις 11:26 - 07 Οκτ 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.