ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σαμαράς: Σήμερα δικαιώνονται η δημοκρατία και οι αξίες μας

16:46 - 07 Οκτ 2020 | Πολιτική
Σαμαράς: Σήμερα δικαιώνονται η δημοκρατία και οι αξίες μας
Την καταδικαστική απόφαση για τη Χρυσή Αυγή χαιρέτισε με δήλωση του ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, λέγοντας πως «σήμερα δικαιώνεται η Δημοκρατία και οι εθνικές και ευρωπαϊκές αξίες μας».

Ειδικότερα, αναφερόμενος στο άνοιγμα της δίωξης επί κυβερνήσεώς του, σημείωσε: «Πολύ απλά, δεν κάναμε τίποτα παραπάνω από το εθνικό και δημοκρατικό μας καθήκον».

«Εγώ δεν θα ξεχάσω ποτέ σε ώρες φοβερά δύσκολες πώς πάρθηκε η απόφαση και πώς ολόκληρη η κυβέρνησή μας, ατρόμητοι δικαστές και στελέχη απ' όλες τις παρατάξεις, πιστέψαμε σε αυτήν την αποστολή. Τολμήσαμε και υπομείναμε ύβρεις κι απειλές, αλλά και απέραντη υποκρισία.

Κι ασφαλώς θα θυμάμαι πάντα την αγωνία μου μήπως οι θυσίες τότε του ελληνικού λαού πάνε χαμένες μέσα σε ένα όργιο βίας. Κι ας σκεφθούν ορισμένοι πώς εμείς αισθανθήκαμε βλέποντάς τους να αθροίζουν τις ψήφους τους με εκείνες της Χρυσής Αυγής. Κι όχι μόνο μια φορά. Πολύ απλά, λοιπόν, δεν κάναμε τίποτα παραπάνω από το εθνικό και δημοκρατικό μας καθήκον» ανέφερε ο πρώην πρωθυπουργός.

Τελευταία τροποποίηση στις 16:51 - 07 Οκτ 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.