ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δίκη Χρυσής Αυγής: Ο Μιχαλολιάκος ζητεί αναστολή-Τα επιχειρήματα

17:20 - 16 Οκτ 2020 | Πολιτική
Δίκη Χρυσής Αυγής: Ο Μιχαλολιάκος ζητεί αναστολή-Τα επιχειρήματα
Τη χορήγηση αναστολής μέχρι το Εφετείο ζήτησε μέσω του συνηγόρου του και ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος.

«Όλη αυτή η ιστορία κρίνεται επειδή σήκωνε το χέρι το δεξί. Όχι γιατί έκανε κάτι άλλο. Μιλάμε για έναν αρχηγό κόμματος. Δεν θα είχε κάνει κάτι να αποφύγει τη λοιδορία έστω της ΓΑΔΑ; Αλλά έμεινε εκεί, στο σπίτι του. Αν μπορούσαν να τον φέρνουν εδώ να τον δικάζουν με τις χειροπέδες, θα το έκαναν. Ζητάνε την κεφαλή επί πίνακι του Μιχαλολιάκου. Είναι αδίστακτοι» υποστήριξε ο Δημ. Παπαδέλης κι αναρωτήθηκε: «Έκλεισε η εφημερίδα, το κομματικό όργανο. Αυτό δεν ειναι ανεπανόρθωτη βλάβη; Το κατάφεραν. Έχει ερημώσει το κόμμα, η οργάνωση. Δεν υπαρχει η φωνή αυτού του κόμματος και συγχαρητηρια στο think tank που το σκέφτηκε...» ανέφερε.

«Ο Μιχαλολιάκος κινδυνεύει να παει φυλακή, αλλά σκεφτείτε μετά απο 4 χρόνια ποια θα ειναι η συνέπεια αν αθωωθεί. Συντάσσομαι σε αυτό με την κυρία εισαγγελέα. Τον καταδίκασαν κάποιες εφημεριδες που είχαν το πάνω χέρι, αλλά αυτές αλλάζουν. Τι θα γίνει αν αυτός ο άνθρωπος αθωωθεί;» συνέχισε ο συνήγορος.

Όπως υποστήριξε, η βλάβη «είναι και στο πετσί του, στην οικογένειά του», ο Νίκος Μιχαλολιάκος «πληροί τις προϋποθέσεις για αναστολή της ποινής του».

Η συνεδρίαση διακόπηκε στη συνέχεια, για τη Δευτέρα, οπότε και θα κάνει την πρότασή της επί των αναστολών η εισαγγελέας.

Νωρίτερα, είχαν καταθέσει αιτήσεις κι άλλοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Ξεχώρισαν αυτές του Στάθη Μπούκουρα και του Ηλία Κασιδιάρη.

Τελευταία τροποποίηση στις 17:34 - 16 Οκτ 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.