ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Διαβιβάστηκε στο Ευρωκοινοβούλιο η απόφαση για τον Λαγό

17:59 - 23 Οκτ 2020 | Πολιτική
Διαβιβάστηκε στο Ευρωκοινοβούλιο η απόφαση για τον Λαγό
Διαβιβάστηκε από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου και τον Εισαγγελέα Βασίλειο Πλιώτα στο Ευρωκοινοβούλιο το απόσπασμα της απόφασης καταδίκης σε 13 χρόνια κάθειρξης για τον Ιωάννη Λαγό, ο οποίος καταδικάστηκε ως μέλος του σκληρού πολιτικού πυρήνα της ΧΑ για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Μετά τη διαβίβαση του αποσπάσματος και των απαραίτητων εγγράφων θα κινηθούν τα προβλεπόμενα από το Ευρωκοινοβούλιο (ορισμός εισηγητή, επιτροπές και Ολομέλεια) για την άρση της ασυλίας του, προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος για να εκτίσει την ποινή του.

Ωστόσο, πληροφορίες από την υπεράσπιση του κάνουν λόγο ότι ο Ιωάννης Λαγός προκειμένου να μπλοκάρει τις διαδικασίες άρσης της ευρωασυλίας του και με στόχο να επιτύχει να μην πάει φυλακή, αναμένεται άμεσα να ασκήσει έφεση κατά της καταδικαστικής απόφασης και να την διαβιβάσει στο Ευρωκοινοβούλιο.

Στο μεταξύ, το απόγευμα της Παρασκευής ξεκίνησε η μεταγωγή των μελών της εγκληματικής οργάνωσης της Xρυσής Aυγής από την ΓΑΔΑ προς διαφορά σωφρονιστικά καταστήματα της χώρας.
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.