ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γενννηματά: Το επιτελικό κράτος Μητσοτάκη απέτυχε- Άργησε να πάρει μέτρα

11:59 - 24 Οκτ 2020 | Πολιτική
Γενννηματά: Το επιτελικό κράτος Μητσοτάκη απέτυχε- Άργησε να πάρει μέτρα
Πολύ σοβαρά λάθη στη διαχείριση της πανδημίας του κορονοϊού καταλόγισε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, μιλώντας στο Open το πρωί του Σαββάτου.

«Ενώ βλέπαμε που πηγαίνει η χώρα, η κυβέρνηση έφτιαξε απλά έναν χάρτη όπου βλέπαμε τα χρώματα να αλλάζουν. Τα μέτρα έπρεπε να είχαν ληφθεί πιο νωρίς. Έπρεπε να φτάσουμε κοντά στο κόκκινο; Κι ούτε έχει κάνει κάτι για να ενισχύσει το ΕΣΥ» δήλωσε η πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ.

Σύμφωνα με την ίδια αν και έγιναν προσλήψεις κανείς από την κυβέρνηση δεν ενημέρωσε πού πήγαν αυτοί οι άνθρωποι. «Υπάρχουν πόροι να στηρίξουν το ΕΣΥ από την υπερφορολόγηση ελληνικού λαού και την Ευρωπαϊκή Ενωση. Αλλά η κυβέρνηση δεν αξιοποιεί τίποτα! Πληρώνει ο κόσμος από την τσέπη του το τεστ. Αυτό είναι αδιανόητο» πρόσθεσε.

Σε ό,τι αφορά τα εθνικά θέματα τόνισε ότι έπρεπε να είχαμε δείξει αποφασιστικότητα και πυγμή. «Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έχει επιλέξει πολιτική ανοχής, υποχωρεί κι αυτό έχει αποθρασύνει την Τουρκία. Κινδυνεύουμε να δημιουργηθεί τετελεσμένο». Σχολιάζοντας την εξαφάνιση του καταδικασθέντα Χρήστου Παππά μετά το τέλος της δίκης της Χρυσής Αυγής η κυρία Γεννηματά τόνισε ότι το επιτελικό κράτος Μητσοτάκη απέτυχε. «Μας διαβεβαίωνε το αρμόδιο υπουργείο ότι ήταν πανέτοιμο». 

Αναφερόμενη στον Αλέξη Τσίπρα και την πρόταση μομφής η πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ. είπε ότι με αυτήν την κίνηση ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ απαλλάσσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη από τα λάθη του. «Έδωσε μια ανάσα στον πρωθυπουργό που ήταν με την πλάτη στον τοίχο» δήλωσε, υπενθυμίζοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κατήργησε το νόμο της πρώτης κατοικίας, είχε βάλει τα ΜΑΤ εναντίον διαδηλωτών ενώ έγιναν και χιλιάδες πλειστηριασμοί επί των ημερών του.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.