ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μητσοτάκης: Η Σάμος άντεξε-Διάγγελμα για την πανδημία το Σάββατο

17:25 - 30 Οκτ 2020 | Πολιτική
Μητσοτάκης: Η Σάμος άντεξε-Διάγγελμα για την πανδημία το Σάββατο
Ο σεισμός στη Σάμο ανέβαλε τις εξελίξεις σχετικά με την πορεία της πανδημίας στην Ελλάδα. Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε πως προέχει η ασφάλεια των περιοχών που επλήγησαν από το σεισμό και οι ανακοινώσεις του σχετικά με τα νέα μέτρα για την πανδημία θα γίνουν το Σάββατο.

"Η Σάμος άντεξε. Κυβερνητικό κλιμάκιο μεταβαίνει στο νησί για την αντιμετώπιση των προβλημάτων. Ενημερώνομαι διαρκώς για την κατάσταση και καλώ τους κατοίκους να βρίσκονται σε εγρήγορση όσο διαρκεί η μετασεισμική δραστηριότητα. Οι ανακοινώσεις για την πανδημία θα γίνουν αύριο", έγραψε συγκεκριμένα στον λογαριασμό του στα social media o Πρωθυπουργός.

{https://twitter.com/PrimeministerGR/status/1322180884552929280}

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέβαλε το διάγγελμα που ήταν προγραμματισμένος για τις 15.00 αμέσως μετά το σεισμό στη Σάμο, που ταρακούνησε ολόκληρη την Ελλάδα και έχει επίσης προκαλέσει τεράστια προβλήματα στην Τουρκία και ιδιαίτερα τη Σμύρνη.

Ευτυχώς, τα πράγματα στη Σάμο μοιάζουν καλύτερα. Δεν υπάρχουν αναφορές για σοβαρά τραυματίες.

Έχουν καταγραφεί, ωστόσο, σοβαρές υλικές ζημιές, ενώ μικρά τσουνάμι έβγαλαν τη θάλασσα στη στεριά.

Στο πλαίσιο αυτό οι ανακοινώσεις για την πανδημία, που ήταν προγραμματισμένες για την Παρασκευή, θα γίνουν τελικά το Σάββατο. Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης,. αναμένεται να ανακοινώσει επιπλέον περιοριστικά μέτρα για να ανακοπεί η έξαρση των κρουσμάτων.

Παράλληλα, αναμένονται και ανακοινώσεις για επιπλέον μέτρα στήριξης εργαζομένων και επιχειρήσεων.

Τελευταία τροποποίηση στις 17:37 - 30 Οκτ 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.