ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γεωργιάδης για επίθεση στον πρύτανη:Να ξεμπερδέψουμε με την «κόκκινη» ΧΑ

09:58 - 02 Νοε 2020 | Πολιτική
Γεωργιάδης για επίθεση στον πρύτανη:Να ξεμπερδέψουμε με την «κόκκινη» ΧΑ
«Όπως ξεμπερδέψαμε με τη Χρυσή Αυγή, πρωθυπουργός και κυβέρνηση είμαστε αποφασισμένοι να ξεμπερδέψουμε και με την “κόκκινη Χρυσή Αυγή”».

Αυτό τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας την επίθεση στον πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και επισημαίνοντας ότι όλοι αυτοί «δεν είναι παρά εγκληματικές συμμορίες».

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Γεωργιάδης διαβεβαίωσε ότι έχει σκοπό να εισηγηθεί πολύ αυστηρούς νόμους, για τις ποινές που θα επιβάλλουν τα δικαστήρια, ώστε να μπαίνουν φυλακή οι δράστες χωρίς αναστολή.

Ερωτηθείς για το πώς ακριβώς βοήθησε η κατάργηση του ασύλου σε ζητήματα βίας εναντίον των πανεπιστημιακών αρχών, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι «η κατάργηση του ασύλου μπορεί να λύσει το πρόβλημα αν κάποιος καλέσει την αστυνομία. Στην προκειμένη περίπτωση ουδείς κάλεσε την αστυνομία», είπε.

Όπως εξήγησε ο υπουργός, οι αρχές των πανεπιστημίων φοβούνται ότι αν καλέσουν την αστυνομία την επόμενη μέρα θα συμβούν χειρότερα.

«Η βία της άκρας αριστεράς έχει έρθει η ώρα να τελειώσει και θα τελειώσει επί κυβερνήσεως Κυριάκου Μητσοτάκη», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.

Τελευταία τροποποίηση στις 10:12 - 02 Νοε 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.