ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Κικίλιας στη Θεσσαλονίκη, ως... προπομπός επιπλέον μέτρων

10:31 - 02 Νοε 2020 | Πολιτική
Ο Κικίλιας στη Θεσσαλονίκη, ως... προπομπός επιπλέον μέτρων
Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, όπου επισκέπτεται το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ και το Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γ. Γεννηματάς». Η επίσκεψή του θεωρείται προπομπός επιπλέον μέτρων για τη συμπρωτεύουσα.

«Η επιδημία του κορωνοϊού εξαπλώνεται με ταχύτατους ρυθμούς στη Θεσσαλονίκη. Η δημόσια υγεία είναι πάνω απ' όλα. Είμαστε υποχρεωμένοι να περιορίσουμε τη διασπορά. Θα εισηγηθώ λήψη περαιτέρω μέτρων στον Κυριάκο Μητσοτάκη.», δήλωσε ο υπουργός βγαίνοντας από το ΑΧΕΠΑ.

Η ενημέρωση των εκπροσώπων των κοινοβουλευτικών κομμάτων, θα πραγματοποιηθεί στο υπουργείο Υγείας στις 17:00 απόγευμα.

Επίσης, ο κ. Κικίλιας με ανάρτησή του στο Twitter ανακοίνωσε πως από σήμερα, Δευτέρα, κλιμάκια του ΕΟΔΥ θα βρίσκονται έξω από τα νοσοκομεία της πόλης για τη διεξαγωγή τεστ.

Ζέρβας: Απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 20:00

Νέα αυστηρότερα μέτρα για τη Θεσσαλονίκη, που περιλαμβάνουν απαγόρευση της κυκλοφορίας από τις 8 ή τις 9 η ώρα το βράδυ και απαγόρευση μετακινήσεων εκτός του νομού, προανήγγειλε από τη μεριά του ο δήμαρχος της πόλης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, ενώ εξέφρασε την εκτίμηση ότι «δε θα γλιτώσουμε το καθολικό lockdown».

Σημειώνεται ότι ο αριθμός των νέων μολύνσεων στη Θεσσαλονίκη παραμένει στα ύψη, καθώς την Κυριακή 1 Νοεμβρίου εντοπίστηκαν 449 νέα κρούσματα, το Σάββατο 31 Οκτωβρίου 839 και την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 530 κρούσματα έναντι 84 κρουσμάτων στις 26 Οκτωβρίου. Σ

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.