ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Με... συστάσεις αποχώρησε από το «πειθαρχικό» του ΣΥΡΙΖΑ ο Πολάκης

19:26 - 11 Νοε 2020 | Πολιτική
Με... συστάσεις αποχώρησε από το «πειθαρχικό» του ΣΥΡΙΖΑ ο Πολάκης
Ο Παύλος Πολάκης είχε συνάντηση την Τετάρτη στο άτυπο... πειθαρχικό του ΣΥΡΙΖΑ με την Όλγα Γεροβασίλη και τον Δημήτρη Τζανακόπουλο.

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας βρέθηκε στο στόχαστρο λόγω μίας ανάρτησης που έκανε στο facebook, όπου εμφανιζόταν σε τραπέζι σε φιλικό του σπίτι χωρίς αποστάσεις και ιδιαίτερα μέτρα προστασίας. Επίσης, τα όσα έγραψε ως λεζάντα θεωρήθηκαν από πολιτικούς του αντιπάλους και όχι μόνο ως προτροπή για απειθαρχία στα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού.

Το θέμα συζητήθηκε και ενδοκομματικά και αποφασίστηκε να κληθεί ο κ. Πολάκης για εξηγήσεις στον γραμματέα της ΚΕ κ. Δημήτρη Τζανακόπουλο και τη γραμματέα της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ κα. Όλγα Γεροβασίλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Πολάκης είπε ότι σε καμιά περίπτωση δεν είχε πρόθεση να αμφισβητήσει τη θέση ότι τα μέτρα προστασίας πρέπει να τηρηθούν από όλες και όλους. Είναι, όπως είπε θέση και του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και του ίδιου.

«Η κυβέρνηση άφησε απροετοίμαστο και ανοχύρωτο το ΕΣΥ, άνοιξε τον τουρισμό χωρίς ενιαία υγειονομικά πρωτοκολλά, δεν αύξησε τα δρομολόγια στα ΜΜΕ και αύξησε τον αριθμό των μαθητών στις σχολικές αίθουσες, ενώ επέτρεψε να δημιουργηθούν εστίες υπερμετάδοσης σε μεγάλους εργασιακούς χώρους, φυλακές, γηροκομεία» τόνισε συγκεκριμένα.

Ο γραμματέας της ΚΕ και η γραμματεας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, τόνισαν από τη μεριά τους ότι η κυβέρνηση έχει ευθύνη για την έξαρση της πανδημίας και για να αποφύγει την κριτική βρίσκει αφορμές να επιτεθεί στον ΣΥΡΙΖΑ. Γι΄αυτό και πρέπει όλα τα στελέχη του κόμματος να είναι ιδιαίτερα προσεκτικά.

Υπογραμμίστηκε, λοιπόν, πως απαιτείται από το κόμμα και όλα τα στελέχη του αποφασιστικότητα, συνοχή, υπευθυνότητα, και αφοσίωση στην προστασία της κοινωνίας.

Σπύρος Πολυχρονόπουλος

 
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.