ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πολυτεχνείο: Στη Σακελλαροπούλου το ψήφισμα ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και ΜέΡΑ25

14:35 - 16 Νοε 2020 | Πολιτική
Πολυτεχνείο: Στη Σακελλαροπούλου το ψήφισμα ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και ΜέΡΑ25
Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου υποδέχθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στο Προεδρικό Μέγαρο αντιπροσωπεία από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, του ΚΚΕ, του ΜέΡΑ25 και εκπρόσωπο του Συνδέσμου Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων Αντιστασιακών (ΣΦΕΑ).

Οι εκπρόσωποι παρέδωσαν στην κα. Σακελλαροπούλου το κείμενο που συνυπέγραψαν οι κοινοβουλευτικές τους ομάδες, με αφορμή τις κυβερνητικές απαγορεύσεις για συναθροίσεις, ενόψει της επετείου του Πολυτεχνείου.

Όλγα Γεροβασίλη, Θανάσης Παφίλης, Σοφία Σακοράφα και Κλέων Γρηγοριάδης βρέθηκαν στο προεδρικό Μέγαρο και παρέδωσαν το κοινό κείμενο με τις εκατοντάδες υπογραφές ενάντια στην όπως αναφέρουν "βαθιά αντιδημοκρατική αλλά και αντισυνταγματική απόφαση της κυβέρνησης να απαγορεύσει τον εορτασμό της 17ης Νοέμβρη".

Νωρίτερα, παρέδωσαν το κείμενο και στον πρόεδρο της Βουλής Κώστα Τασούλα και στον υπουργό Επικρατείας Γ. Γεραπετρίτη στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο Πρωθυπουργός από τη μεριά του παρενέβη και με δήλωσή του κάλεσε τους αρχηγούς των κομμάτων να συνδιοργανώσουν ουσιαστικά μία λιτή γιορτή, χωρίς πορεία και να πάνε όλοι μαζί στο Πολυτεχνείο να αφήσουν ένα λουλούδι.

Τελευταία τροποποίηση στις 14:54 - 16 Νοε 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.