ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σακελλαροπούλου: Καλώ τις πολιτικές δυνάμεις να επιδείξουν πνεύμα συνεννόησης

14:58 - 16 Νοε 2020 | Πολιτική
Σακελλαροπούλου: Καλώ τις πολιτικές δυνάμεις να επιδείξουν πνεύμα συνεννόησης
Τις πολιτικές δυνάμεις κάλεσε να επιδείξουν πνεύμα συνεννόησης η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου μετά τη συνάντησή της με αντιπροσωπεία βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, του ΚΚΕ, του ΜέΡΑ25, καθώς και του Συνδέσμου Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων Αντιστασιακών (ΣΦΕΑ).

Σύμφωνα με την κ. Σακελλαροπούλου, η αντιπροσωπεία των κομμάτων του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, του ΚΚΕ και του ΜέΡΑ25, καθώς και του ΣΦΕΑ, της επέδωσε ψήφισμα με αντικείμενο την απαγόρευση των δημόσιων συναθροίσεων.

«Για την κρίση της νομιμότητας της απόφασης αυτής αρμόδιες είναι οι δικαστικές αρχές, ενώπιον των οποίων το ζήτημα εκκρεμεί. Στις κρίσιμες ώρες που διέρχεται η χώρα προέχει το εθνικό συμφέρον, η αλληλεγγύη και η διατήρηση της κοινωνικής συνοχής. Καλώ τις πολιτικές δυνάμεις να επιδείξουν πνεύμα συνεννόησης.

Είναι καθήκον όλων και ελάχιστο χρέος στη μνήμη των αγωνιστών του Πολυτεχνείου», δήλωσε. 

Ο Πρωθυπουργός από τη μεριά του παρενέβη και με δήλωσή του κάλεσε τους αρχηγούς των κομμάτων να συνδιοργανώσουν ουσιαστικά μία λιτή γιορτή, χωρίς πορεία και να πάνε όλοι μαζί στο Πολυτεχνείο να αφήσουν ένα λουλούδι.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.