ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επίσημο: Παράταση του lockdown μέχρι τις 7 Δεκεμβρίου

14:08 - 26 Νοε 2020 | Πολιτική
Επίσημο: Παράταση του lockdown μέχρι τις 7 Δεκεμβρίου
Την παράταση του lockdown έως τις 7 Δεκεμβρίου ανακοίνωσε το μεσημέρι της Πέμπτης ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

 «Η απόφαση αυτή είναι επιβεβλημένη καθώς το επιδημιολογικό φορτίο είναι μεγάλο. Εφιστούμε την προσοχή να τηρούν τα μέτρα και να αποφεύγουν τον συγχρωτισμό», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Υπάρχουν κάποιες πρώτες ενδείξεις για μείωση του αριθμού των κρουσμάτων. Εφόσον συνεχιστεί ο ρυθμός αυτός τότε θα αρχίσει να μειώνεται και η πίεση στο Εθνικό Σύστημα Υγείας», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας ξεκινώντας την εξ' αποστάσεως ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

«Τότε θα μπορούμε να σχεδιάσουμε μια σταδιακή επάνοδο σε κάποιου είδους κανονικότητα. Προς το παρόν παρατείνονται τα υφιστάμενα περιοριστικά μέτρα για την προστασία από τον κορονοϊό μέχρι και τη Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 06.00 το πρωί».

Ο κ. Πέτσας ξεκαθάρισε ότι ορισμένες περιοχές παραμένουν πηγή ανησυχίας, κάνοντας λόγο για Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Μαγνησία, Αιτωλοακαρνανία και Λέσβο.

Παράλληλα, ενόψει της γιορτής του Αγίου Ανδρέα (30/11) συνέστησε στους κατοίκους της Πάτρα να μην γίνει τοπική γιορτή λόγω υπερμετάδοσης. 

Τελευταία τροποποίηση στις 14:14 - 26 Νοε 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.