ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πέτσας εναντίον ΣΥΡΙΖΑ για την κατάληψη του City Plaza

11:40 - 04 Δεκ 2020 | Πολιτική
Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων καταδίκασε την Ελλάδα για την κατάληψη στο ξενοδοχείο City Plaza. Το κράτος καλείται να αποζημιώσει την ιδιοκτησία και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ.

Η κατάληψη, για τρία ολόκληρα χρόνια, του ξενοδοχείου City Plaza είναι μια κωμικοτραγική υπόθεση που ξεγυμνώνει την ανευθυνότητα και την ανεπάρκεια της προηγούμενης κυβέρνησης, υποστηρίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σε ανακοίνωσή του και συμπληρώνει:

"Μια κατάληψη που έληξε στις 10 Ιουλίου 2019, μόλις δηλαδή έχασε ο ΣΥΡΙΖΑ την εξουσία, προφανώς επειδή οι "αλληλέγγυοι καταληψίες" γνώριζαν ότι η νέα Κυβέρνηση θα έκανε αυτό που έπρεπε.

Χθες τo Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων καταδίκασε την Ελλάδα για την κατάληψη. Ο λογαριασμός; 312.500 ευρώ. Θα τον πληρώσει ο ΣΥΡΙΖΑ για την ανεύθυνη συμπεριφορά του; Ή θα τον φορτώσει και αυτόν στους φορολογούμενους;"

Να σημειώσουμε πως την αποκάλυψη της απόφασης του ΕΔΑΔ έκανε πρώτος ο ανταποκριτής του Reporter στο Στρασβούργο, Νίκος Ρούσσης. Δείτε ΕΔΩ το ρεπορτάζ

Τελευταία τροποποίηση στις 13:02 - 04 Δεκ 2020
Copyright © 1999-2021 Premium S.A. All rights reserved.