ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνεχίζεται η ανταλλαγή ανακοινώσεων ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για το σπίτι Τσίπρα

17:28 - 08 Δεκ 2020 | Πολιτική
Συνεχίζεται η ανταλλαγή ανακοινώσεων ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για το σπίτι Τσίπρα
Μετά την ανάρτηση των μισθωτηρίων από τη μεριά του Αλέξη Τσίπρα για την κατοικία του στο Λαύριο, Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ αντάλλαξαν ανακοινώσεις.

Η Νέα Δημοκρατία σχολίασε με δυσπιστία την ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος έδωσε στη δημοσιότητα το μισθωτήριο της κατοικίας που μισθώνει στην περιοχή της Λαυρεωτικής.

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης της ΝΔ ακολουθεί: 

Αυτές κι αν είναι ευκαιρίες!

Ο κ. Τσίπρας ύστερα από 3 μέρες σιωπής εδέησε να μιλήσει για τη βίλα στο Σούνιο. Μας λέει λοιπόν ότι νοικιάζει ένα σπίτι 142 τετραγωνικών, σε μια από τις πιο ακριβές περιοχές της Αττικής, σε οικόπεδο ενός στρέματος, μπροστά στη θάλασσα με 500 ευρώ τον μήνα! Κι όχι μόνο αυτό, αλλά ο ιδιοκτήτης ξόδεψε 20.000 ευρώ πλέον ΦΠΑ για ανακαίνιση προκειμένου να «μπαίνει μέσα» ουσιαστικά με αυτό το χαμηλό ενοίκιο των πεντακοσίων ευρώ. Δηλαδή ξόδεψε 20.000 + ΦΠΑ τώρα για να εισπράξει 18.000 σε τρία χρονια και να πληρώσει και τον ΕΝΦΙΑ. Οταν μάλιστα είχε βάλει πωλητήριο στη βίλα έναντι 1.200.000 ευρώ!

Αν τη διαπραγμάτευση για τη βίλα την ειχε κάνει στις Βρυξελλες θα είχαμε γλιτώσει και το τρίτο μνημόνιο. Ποιόν νομίζετε ότι κοροιδεύετε κ. Τσίπρα; Αυτά τα παραμύθια δεν τα πιστεύουν ούτε οι πιο φανατικοί οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ.

ΣΥΡΙΖΑ: Να δημοσιεύσει και ο κ. Μητσοτάκης μισθωτήρια και ρυθμίσεις δανείων του

Στην ανακοίνωση της ΝΔ απάντησε το μεσημέρι της Τρίτης το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ. Η αξιωματική αντιπολίτευση καλεί τον πρωθυπουργό να δώσει στη δημοσιότητα τα μισθωτήρια συμβόλαια που τον αφορούν. Ειδικότερα, η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ έχει ως εξής:

Τώρα που διαψεύστηκε η δήθεν αγορά βίλας εκατομμυρίων, η δήθεν ανακαίνιση εκατομμυρίων, το δήθεν ανύπαρκτο ενοικιαστήριο και ό,τι άλλη συκοφαντία εκστόμισαν για να αλλάξει η ατζέντα από την δραματική αποτυχία διαχείρισης της πανδημίας, τώρα που με λίγα λόγια οι συκοφάντες βουλιάζουν στη λάσπη τους, η Ν.Δ. και ο κ. Μητσοτάκης που τα ενορχήστρωσαν καθοδηγώντας τα γνωστά δημοσιογραφικά πιστόλια, ψάχνουν να βρουν δικαιολογίες.


Τώρα όμως είναι η ώρα της αλήθειας και της δικαιοσύνης.

Αντί για εξυπνάδες, περιμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη να ακολουθήσει το παράδειγμα διαφάνειας και να δώσει στη δημοσιότητα όλα τα μισθωτήρια συμβόλαια που τον αφορούν, συμπεριλαμβανομένου του ρετιρέ στο οποίο διαμένει στο Λυκαβηττό, τα έξοδα συντήρησης των 32 ακινήτων που έχει στη κατοχή του και όλα τα στοιχεία μαζί με τις σχετικές ρυθμίσεις αποπληρωμής για τα δάνεια ύψους 1,5 εκ που είναι στο όνομά του.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.