ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Χρυσοχοΐδης για δυτική Αττική: Θα σφραγισθούν και σπίτια αν χρειαστεί

15:53 - 16 Δεκ 2020 | Πολιτική
Χρυσοχοΐδης για δυτική Αττική: Θα σφραγισθούν και σπίτια αν χρειαστεί
«Κανείς δεν μπορεί να κάνει του κεφαλιού του», δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, μετά από ευρεία σύσκεψη που έλαβε χώρα το πρωί της Τετάρτης στην Ελευσίνα με αφορμή την αυξημένη επιδημιολογική εικόνα που παρατηρείται στην ευρύτερη περιοχή.

«Δεν έχω να πω πολλά, στην πραγματικότητα έχω να πω ένα μόνο: Κανείς δεν μπορεί να κάνει του κεφαλιού του. Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε, να εξηγήσουμε, να συνδράμουμε, αλλά του κεφαλιού του κανείς», συμπλήρωσε.

«Σε αντίθετη περίπτωση θα σφραγισθούν οι περιοχές, ακόμη και σπίτι - σπίτι… Δεν είναι ούτε απειλή, ούτε προειδοποίηση. Είναι απόφαση και θα γίνει έτσι αν χρειαστεί», εξήγησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Στη σύσκεψη στην Αντιπεριφέρεια Ελευσίνας συμμετείχαν ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Παπαγεωργίους, εκπρόσωποι της Περιφέρειας, δήμαρχοι της δυτικής Αττικής και υγειονομικοί φορείς και συζητήθηκε το θέμα της εφαρμογής των μέτρων για τον περιορισμό της πανδημίας και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι περιοχές της Δυτικής Αττικής.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.