ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΣΥΡΙΖΑ για Folli-Follie: Ηταν και ο κ.Μητσοτάκης στο νταραβέρι;

12:15 - 22 Δεκ 2020 | Πολιτική
ΣΥΡΙΖΑ για Folli-Follie: Ηταν και ο κ.Μητσοτάκης στο νταραβέρι;
Επανέρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ με νέα ανακοίνωσή του για το πολιτικό θέμα που έχει προκύψει με τη Folli Follie.

Η ΝΔ έσπευσε χθες να υιοθετήσει συκοφαντικούς και αβάσιμους ισχυρισμούς για στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, παρά τις ξεκάθαρες απαντήσεις όλων και την προσφυγή τους στη Δικαιοσύνη, σχολιάζει η αξιωματική αντιπολίτευση.

«Σε αντίθεση όμως με τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, αν κάποιος δεν έχει ακόμη απαντήσει, είναι η ίδια η ΝΔ. Αφού λοιπόν κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί ψήφισε και η ίδια το 2018 την επίμαχη και δήθεν σκανδαλώδη τροπολογία; Ήταν και ο κος Μητσοτάκης στο «νταραβερι»; Και ακόμη χειρότερα για ποιο λόγο τον Μάιο του 2020, ως κυβέρνηση, στην κύρωση της ΠΝΠ προέβλεψε ακριβώς την ίδια παράταση για το καθεστώς πώλησης αφορολογήτων ειδών, που προέβλεπε η τροπολογία του 2018;

Η ΝΔ για άλλη μια φορά πήγε για μαλλί και θα βγει κουρεμένη. Ας έχει όμως κατά νου ο κος Μητσοτάκης, ότι όσους αντιπερισπασμούς και να μεθοδεύσει, δεν μπορεί να κρύψει τα αδιέξοδα που έχει δημιουργήσει η παταγώδης αποτυχία του στη διαχείριση της πανδημίας και της οικονομίας. Δυστυχώς, οι πολίτες βρίσκονται αντιμέτωποι με τα αδιέξοδα του κ. Μητσοτάκη κάθε μέρα», καταλήγει.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.