ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μιχαηλίδου: Να καταλάβουμε όλοι τη σημασία του εμβολίου

18:00 - 27 Δεκ 2020 | Πολιτική
Μιχαηλίδου: Να καταλάβουμε όλοι τη σημασία του εμβολίου
Η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου, συνόδευσε στο νοσοκομείο "Ο Ευαγγελισμός" τον Μιχάλη Γιοβανίδη, φιλοξενούμενο σε Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων, τον 85χρονο που εμβολιάστηκε δεύτερος στην Ελλάδα.

«Είναι πολύ σημαντικό να είμαστε και σε αυτό το βήμα όλοι μαζί, είναι πολύ σημαντικό να καταλάβουμε όλοι τη σημασία του εμβολίου κατά της πανδημίας» τόνισε η Δόμνα Μιχαηλίδου μετά τον εμβολιασμό του κ. Γιοβανίδη για να προσθέσει:

«Σήμερα ήρθαμε εδώ μαζί με τον κ. Μιχάλη, τον υπερήλικα από την δημόσια δομή των Μελισσίων ο οποίος ήταν ο πρώτος ηλικιωμένος ο οποίος στήριξε αυτή την πολύ σημαντική εθνική προσπάθεια. Οι επιστήμονες έκαναν ό,τι μπορούσαν έτσι ώστε πολύ γρήγορα να μπορέσουμε να έχουμε ένα καλό, αποτελεσματικό εμβόλιο κατά του κορονοϊού. Είμαστε εδώ, όλοι μαζί ενωμένοι, να προσπαθήσουμε να δουλέψουμε για τη δημόσια υγεία, να προασπίσουμε τους εαυτούς μας, τους αγαπημένους μας και βέβαια τους πιο ευάλωτους», τόνισε η κ. Μιχαηλίδου εξερχόμενη από το νοσοκομείο, ενώ ευχήθηκε καλές γιορτές, καλή πρωτοχρονιά σε όλους, χρόνια πολλά και να είναι όλοι παντού ενωμένοι.

Σχετικά με τον κ. Γιοβανίδη ανέφερε ότι όταν ρώτησαν ποιος θέλει να εμβολιαστεί, ο 85χρονος υπερήλικας κ. Μιχάλης, από την δομή στα Μελίσσια, είπε ότι εκείνος θέλει να είναι ο πρώτος ενώ προσέθεσε: «Είναι ένας κύριος από την Ορεστιάδα, από τον Έβρο, ο οποίος γνωρίζει και θέλει να υποστηρίξει όλη αυτή την εθνική προσπάθεια που γίνεται».

«Δεν παραπονέθηκε καθόλου. Είπε ότι δεν πόνεσε και απευθείας έκανε το εμβόλιο και γύρισε τώρα στη δομή του», επισήμανε.

Παράλληλα η κ. Μιχαηλίδου υπογράμμισε ότι η επιστημονική κοινότητα έχει κάνει ό,τι μπορεί έτσι ώστε να δώσει σε όλους εμάς ένα αποτελεσματικό και πάρα πολύ ασφαλές εμβόλιο.

Τελευταία τροποποίηση στις 16:39 - 27 Δεκ 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.