ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Χωρίς κάμερες εμβολιάστηκε ο Τσίπρας-Επίθεση στην κυβέρνηση

13:21 - 28 Δεκ 2020 | Πολιτική
Χωρίς κάμερες εμβολιάστηκε ο Τσίπρας-Επίθεση στην κυβέρνηση
Στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» εμβολιάστηκε κατά του κορονοϊού ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας τον οποίο υποδέχτηκε ο υπουργός Υγείας, κατά την άφιξή του.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εμβολιάστηκε χωρίς κάμερες μέσα στην αίθουσα, καθώς όπως σχολιάζουν πηγές του κόμματος, δεν επιθυμεί να χρησιμοποιηθεί ένα τόσο σημαντικό ζήτημα, όπως αυτό του εμβολιασμού και της δημόσιας υγείας, για επικοινωνιακούς λόγους.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί πως η κυβέρνηση προσπαθεί να εκμεταλλευθεί για μικροπολιτικούς λόγους αυτή τη σημαντική για την ανθρωπότητα στιγμή.

Άλλωστε ο Αλέξης Τσίπρας άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση, λίγα λεπτά αφότου έκανε το εμβόλιο.

Στις δηλώσεις που έκανε κατά την αποχώρησή του από τον Ευαγγελισμό, ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε ότι «οι Έλληνες πολίτες έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται ανασφάλεια από τη διαχείριση της πανδημίας που έχει κάνει η κυβέρνηση. Να νιώθει ανασφάλεια για τις πράξεις και τις παραλείψεις της», υπογράμμισε ωστόσο ότι δεν έχουν λόγο να αισθάνονται ανασφάλεια «απέναντι στο εμβόλιο και τον εμβολιασμό».

«Το δηλώνω κατηγορηματικά. Το εμβόλιο είναι όπλο της επιστήμης για να αντιμετωπίσουμε την πανδημία και τον ιό. Μακάρι να είναι δυνατόν να εμβολιαστούν γρήγορα το μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού και ιδίως, οι ευπαθείς ομάδες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και συνέχισε με επικριτικό ύφος προς την κυβέρνηση: «Μέχρι στιγμής οι δόσεις δεν φτάνουν για να δημιουργήσουν μια ασπίδα προστασίας απέναντι στον ιό στην κοινότητα και ελπίζω κάτι τέτοιο να γίνει μέχρι το καλοκαίρι ή μέχρι το επόμενο φθινόπωρο».

Τελευταία τροποποίηση στις 14:25 - 28 Δεκ 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.