ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Χρυσοχοΐδης: Καθολικοί έλεγχοι με μπλόκα της αστυνομίας την Πρωτοχρονιά

23:07 - 30 Δεκ 2020 | Πολιτική
Χρυσοχοΐδης: Καθολικοί έλεγχοι με μπλόκα της αστυνομίας την Πρωτοχρονιά
Καθολικοί έλεγχοι την παραμονή και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς θα πραγματοποιούνται με μπλόκα της αστυνομίας, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Χρυσοχοΐδης ανέφερε χαρακτηριστικά πως την παραμονή της πρωτοχρονιάς μετά τις δέκα δεν θα κυκλοφορεί κανένα αυτοκίνητο στους δρόμους, «για να διασφαλίσουμε ότι για μια μέρα δεν θα πρέπει να πάρουμε άλλα μέτρα για τις επόμενες ημέρες», προειδοποιώντας ότι οι έλεγχοι θα είναι αυστηροί.

«Θα γιορτάσουμε οικογενειακά ή μόνοι μας, για να ολοκληρώσουμε αυτή την προσπάθεια», τόνισε και διαβεβαίωσε πως αν υπάρχει καταγγελία ή πληροφορία ότι γίνεται πάρτι που υπερβαίνει τα όρια, η αστυνομία θα παρέμβει. «Η ΕΛ.ΑΣ δικαιούται παρουσία εισαγγελέα να συλλάβει και να καταλογίσει ποινές», υπογράμμισε.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης επανέλαβε σε δραματικούς τόνους ότι «κάθε γιορτή είναι και μια μαχαιριά», για να προσθέσει ότι «αν σε 15 μέρες από σήμερα, έχουμε αυξήσει τα κρούσματα, θα κλαίμε έξω από τις ΜΕΘ».

Ερωτηθείς σχετικά για φήμες επικείμενων κορονοπάρτι είπε ότι «υπάρχουν φήμες αλλά αδυνατώ να πιστέψω ότι υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι», επισημαίνοντας ότι στη διάρκεια των Χριστουγέννων υπήρξε «εντυπωσιακή πειθαρχεία των πολιτών».

Ο ίδιος σημείωσε ότι «μια ελάχιστη μειοψηφία μπορεί να κάνει κακό σε πολλούς», για να σχολιάσει στη συνέχεια ότι «πρέπει να κάνουμε υπομονή για τον μαζικό εμβολιασμό», συν του ότι «δεν πρέπει να αγνοούμε προκλητικά όσους δίνουν μάχη για τη ζωή».

Τέλος, συμφώνησε με την παρέμβαση του πρωθυπουργού να σταματήσει ο εμβολιασμός στελεχών της κυβέρνησης, σημειώνοντας ότι «η επιχείρηση του εμβολιασμού είναι ένα γιγαντιαίο πρότζεκτ, πρέπει να είναι άψογη».

Τελευταία τροποποίηση στις 23:37 - 30 Δεκ 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.