ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Θεοδωρικάκος δηλώνει ότι αποχωρεί περήφανος από την κυβέρνηση

18:28 - 04 Ιαν 2021 | Πολιτική
Ο Θεοδωρικάκος δηλώνει ότι αποχωρεί περήφανος από την κυβέρνηση
Ο Τάκης Θεοδωρικάκος αποχωρεί από το υπουργείο Εσωτερικών με αναφορές για «πλούσιο και δημιουργικό έργο» κατά τη 18μηνη θητεία του.

Αυτό υπογραμμίζει στην ανάρτησή του στα κοινωνικά μέσα μετά την ανακοίνωση του ανασχηματισμού τονίζοντας πως ο ίδιος συνέβαλε στην ενδυνάμωση της Τ.Α. και τον εκσυγχρονισμό του Δημοσίου «μέσα σε πολύ δύσκολες συνθήκες».

Παράλληλα εύχεται στη διάδοχη ηγεσία του υπουργείου, ευόδωση στην υλοποίηση των δρομολογημένων μεταρρυθμίσεων, υποσχόμενος την αμέριστη στήριξή του.

Συγκεκριμένα επισημαίνει:

«Νιώθω υπερήφανος για το δημιουργικό, μεταρρυθμιστικό έργο στο υπουργείο Εσωτερικών.

15 μεγάλες μεταρρυθμίσεις και θετικές αλλαγές για τους πολίτες, έγιναν πράξη μέσα σε 18 μήνες, ενισχύοντας την εμπιστοσύνη ανάμεσα στον πολίτη και στο Κράτος.

Κορωνίδα όλων, η κατοχύρωση στην πράξη του δικαιώματος των Ελλήνων να ψηφίζουν από τη χώρα στην οποία βρίσκονται με 288 ψήφους από το ελληνικό Κοινοβούλιο. Οι Έλληνες ενωμένοι στον κόσμο!

Νιώθω βαθιά ικανοποίηση για τη συμβολή μου στην ενδυνάμωση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της κοινωνικής πολιτικής της. Για τον εκσυγχρονισμό του Δημοσίου και την αξιοκρατία, μέσα σε πολύ δύσκολες συνθήκες.

Εκφράζω τις θερμές ευχές μου, στους συναδέλφους που αναλαμβάνουν το υπουργείο Εσωτερικών. Θα έχουν την αμέριστη στήριξή μου, στην υλοποίηση των υπολοίπων μεταρρυθμίσεων που έχουμε δρομολογήσει. Και ασφαλώς ένα μεγάλο ευχαριστώ στον υπέροχο, απλό κόσμο, της Νέας Δημοκρατίας για τις μάχες που δώσαμε ως τώρα, ιδίως στα δύσκολα χρόνια της αντιπολίτευσης. Ως πολίτης και ως βουλευτής αυτής της μεγάλης λαϊκής μεταρρυθμιστικής παράταξης της Νέας Δημοκρατίας, θα συνεχίσω να μάχομαι για τις ιδέες της ελευθερίας, της αλληλεγγύης και του υπεύθυνου πατριωτισμού!

Πάμε μπροστά!».

Copyright © 1999-2022 Premium S.A. All rights reserved.