ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Μπλόκο» των ειδικών στο click away-Ανοίγουν μόνο δημοτικά-Παρατείνεται το lockdown

15:12 - 08 Ιαν 2021 | Πολιτική
«Μπλόκο» των ειδικών στο click away-Ανοίγουν μόνο δημοτικά-Παρατείνεται το lockdown
Αρνητική είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, η εισήγηση των λοιμωξιολόγων για την επαναφορά του click away και των εμπορικών δραστηριοτήτων που ανεστάλησαν από την περασμένη Κυριακή. Παρατείνεται ουσιαστικά και πέραν της 11ης Ιανουαρίου το lockdown.

Τη Δευτέρα (11/1) θα ανοίξουν μόνο τα σχολεία στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση ενώ μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα συνεδριάσουν εκ νέου οι ειδικοί για να αποφασίσουν τι θα γίνει με τους μαθητές της Γ' Λυκείου που έχουν  μπροστά τους τις πανελλαδικές εξετάσεις. 

Το πιθανότερο είναι πως θα συνεχίσουν με τηλεκπαίδευση, ενώ θα υπάρξει και μείωση ύλης για την τρίτη λυκείου, οι μαθητές της οποίας αγωνιούν για τις πανελλήνιες εξετάσεις.

Για το εμπόριο οι επιστήμονες είναι πολλοί διστακτικοί και θεωρούν ρίσκο ακόμα και το άνοιγμα του click away. Οι επίσημες ανακοινώσεις για τις αποφάσεις της κυβέρνησης, κατόπιν των εισηγήσεων των ειδικών αναμένονται το απόγευμα της Παρασκευής από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, κ. Νίκο Χαρδαλιά.

Εκτός από τα παραπάνω αναμένεται να ανακοινωθεί και παράταση του lockdown με περιορισμό στις μετακινήσεις, οι οποίες θα συνεχίσουν να γίνονται με αποστολή sms, ενώ θα συνεχιστεί εκτός απροόπτου και η νυχτερινή απαγόρευση κυκλοφορίας.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.