ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Χαμός με δήλωση Πολάκη για τη μεσαία τάξη

18:36 - 12 Ιαν 2021 | Πολιτική
Χαμός με δήλωση Πολάκη για τη μεσαία τάξη
Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο που απεικονίζει τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλο Πολάκη, να κάνει πολιτική ανάλυση για τις εκλογές του 2019, με το γνωστό του... λαϊκό ύφος.

Το βίντεο προέρχεται από τηλεδιάσκεψη στην οποία συμμετείχε ο κ. Πολάκης και στην οποία δηλώνει πως «μόλις βγήκαμε από τα μνημόνια δεν ανακουφίσαμε στόματα τα οποία σήκωσαν το μεγαλύτερο βάρος».

Συνεχίζοντας όμως, ο Παύλος Πολάκης λέει χαρακτηριστικά: «εμείς πηδήξαμε στην φορολογία και το ασφαλιστικό το ανώτερο 20% των μεσαίων στρωμάτων, το οποίο όμως έχει μεγάλη κοινωνική αναγνωρισιμότητα και από εκεί χάσαμε».

Ο αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ ακόμα συμπληρώνει: «Μην το κουβεντιάζουμε όμως. Επειδή εμείς στηρίξαμε την φτώχεια πήραμε 32%. Επειδή γ@..σαμε τους μεσαίους πήραν οι άλλοι 40%».

{https://twitter.com/omadaalithias/status/1348933078656438274}

Η Νέα Δημοκρατία δεν έχασε την ευκαιρία και εξέδωσε άμεσα σχετική ανακοίνωση:

«Ο φίλος και συνεργάτης του Α. Τσίπρα, Π. Πολάκης ομολογεί με κυνικό τρόπο, αυτό που υπέστη η μεσαία τάξη από την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ.

Όσο κι αν προσπαθεί να την καλοπιάσει τώρα ο κ. Τσίπρας με λόγια του αέρα, οι φόροι και οι εισφορές που της φόρτωσε είναι αδύνατον να ξεχαστούν. Και να θέλει να ξεχάσει, θα τα θυμίζει ο κ. Πολάκης. Ήξεραν πολύ καλά τι έκαναν!»

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.