ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΚΙΝΑΛ: Η αλλαγή ηγεσίας δεν είναι της παρούσης

17:25 - 13 Ιαν 2021 | Πολιτική
ΚΙΝΑΛ: Η αλλαγή ηγεσίας δεν είναι της παρούσης
Η συζήτηση για την ηγεσία στο Κίνημα Αλλαγής δεν είναι της παρούσης, η αντικατάσταση του κ. Λοβέρδου έγινε προκειμένου να αξιοποιηθούν και αλλά στελέχη, ίσως υπήρχε και ένα ζήτημα σαφήνειας της γραμμής, ανέφερε μιλώντας στο Πρώτο πρόγραμμα κ ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ Μανώλης Χριστοδουλάκης.

Ο κ. Χριστοδουλάκης είπε ακόμη ότι το Κίνημα Αλλαγής αλλά ούτε το πολίτικο σύστημα στο σύνολο του, με ανοικτά τα θέματα της πανδημίας έχουν ανάγκη από εσωστρέφεια. «Απορώ, σημείωσε ο γραμματέας του Κινήματος γιατί δεν προβάλλονται οι θέσεις και οι επιδιώξεις του ΚΙΝΑΛ και δίνεται τόση σημασία σε ένα εσωτερικό ζήτημα, σε σημείο που να σχηματίζεται η εντύπωση ότι κάποιοι εργαλειοποιούν την υπόθεση. «Δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον κ. Λοβέρδο και προφανώς δεν τίθεται θέμα επάρκειας για έναν τέτοιο πολιτικό», κατέληξε στη συνέντευξη του ο κ. Χριστοδουλάκης.

Να σημειωθεί ότι ο ίδιος ο Ανδρέας Λοβέρδος επίσης τόνισε πως δεν "πειράχθηκε" από την καθαίρεσή του, ωστόσο, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να διεκδικήσει την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, όταν υπάρξει η σχετική διαδικασία.

 
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.