ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θεοδωρικάκος: Στηρίζω τις μεταρρυθμίσεις κι ας μην είμαι υπουργός

11:49 - 14 Ιαν 2021 | Πολιτική
Θεοδωρικάκος: Στηρίζω τις μεταρρυθμίσεις κι ας μην είμαι υπουργός
Για την απομάκρυνσή του από τη θέση του υπουργού Εσωτερικών στον πρόσφατο ανασχηματισμό, μίλησε ο Τάκης Θεοδωρικάκος στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ την Πέμπτη (14/1).

«Συνεχίζω με αίσθημα ευθύνης, δεν βρίσκομαι εδώ για να εκφράσω συναισθήματα» σημείωσε ο κ. Θεοδωρικάκος επισημαίνοντας ότι η σύνθεση του υπουργικού συμβουλίου είναι αποκλειστική ευθύνη και αρμοδιότητα του πρωθυπουργού.

Ο πρώην υπουργός Εσωτερικών, είπε ότι είναι στρατευμένος στις αξίες της ελευθερίας, της αλληλεγγύης, του υπεύθυνου πατριωτισμού και των αναγκαίων μεταρρυθμίσεων που εξέφραζε και εκφράζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και δεν έχει σημασία ότι στην παρούσα φάση δεν είναι υπουργός.

«Είμαι εδώ για να στηρίξω τις μεταρρυθμίσεις και να δώσω ένα σήμα, ένα μήνυμα στην κοινωνία ότι χρειάζονται άνθρωπο από την κοινωνία, χρειάζονται άνθρωποι που έχουν πολλές δεκαετίες ενσήμων, σκληρής δουλειάς και στον ιδιωτικό και στον δημόσιο τομέα και είμαστε εδώ για να γίνουν πράξη οι αλλαγές που χρειάζεται η πατρίδα μας για να προχωρήσει μπροστά», τόνισε ο κ. Θεοδωρικάκος.

Πρόσθεσε πως ο διάδοχός του στο υπουργείο, Μάκης Βορίδης προώθησε αμέσως στη Βουλή το νομοσχέδιο το ΑΣΕΠ για το οποίο εργάστηκε πολύ σκληρά, «αποδεικνύοντας ότι έχει πλήρη συνέχεια η κυβέρνηση».

Ειδικά για το νομοσχέδιο που ψηφίστηκε χθες, τόνισε ότι στοχεύει να μειώσει το χρόνο των προσλήψεων στο δημόσιο και να διασφαλίσει ότι ο κατάλληλος άνθρωπος πηγαίνει στην κατάλληλη θέση.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.