ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γεωργιάδης, Παπαθανάσης και Καφούνης μαζί στην αγορά της Αθήνας

14:12 - 18 Ιαν 2021 | Πολιτική
Γεωργιάδης, Παπαθανάσης και Καφούνης μαζί στην αγορά της Αθήνας
Επίσκεψη σε μικρά και μεγάλα καταστήματα της Αθήνας, πραγματοποίησαν τη Δευτέρα (18/1) ο πρόεδρος του Ε.Σ.Α Σταύρος Καφούνης με τον Υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη και τον Αναπληρωτή Υπουργό Νίκο Παπαθανάση.

Έμποροι, εργαζόμενοι και καταναλωτές τους υποδέχτηκαν με ικανοποίηση για την επαναλειτουργία της αγοράς, με εμφανή την υποδειγματική τήρηση των υγειονομικών κανόνων και των μέτρων προστασίας της Δημόσιας Υγείας εντός και εκτός των καταστημάτων.

Σε ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών αναφέρεται πως ο Σταύρος Καφούνης εξέφρασε τη χαρά του για τη δικαίωση της τεράστιας προσπάθειας που πέτυχε ο κλάδος των μαχητών εμπόρων, εκπέμποντας για πρώτη φορά στην ιστορία του ένα ισχυρό μήνυμα, με αρωγό την κοινωνία και διακεκριμένους επιστήμονες.

Δήλωσε πως η φετινή εκπτωτική περίοδος προσφέρει μεγάλες ευκαιρίες για το καταναλωτικό κοινό, οι έμποροι επιθυμούν να ρευστοποιήσουν το αδιάθετο χειμερινό εμπόρευμα και τώρα είναι η ευκαιρία να προχωρήσουμε μπροστά με ελπίδα και αισιοδοξία. Επειδή όμως η υγεία παραμένει το ύψιστο αγαθό, έκανε έκκληση στο καταναλωτικό κοινό να επισκεφτεί τις τοπικές αγορές, τηρώντας τα μέτρα προστασίας και αποφεύγοντας το συνωστισμό, ώστε η λειτουργία των καταστημάτων  να συνεχιστεί αδιάλειπτα, αναδεικνύοντας για μία ακόμα φορά τον εμπορικό κλάδο ως τον ασφαλέστερο της ελληνικής οικονομίας.  

Τέλος επανέλαβε στους Υπουργούς, οι οποίοι έδειξαν μεγάλη κατανόηση, την ανάγκη ενίσχυσης των μέτρων στήριξης που έως σήμερα έδωσαν ανάσα στις επιχειρήσεις, αλλά και την εφαρμογή πραγματικών λύσεων, με ρύθμιση και γενναίο κούρεμα όλων των υποχρεώσεων όταν με το καλό λήξει η υγειονομική κρίση.

Τελευταία τροποποίηση στις 14:14 - 18 Ιαν 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.