ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τσίπρας για 12 ν.μ.: Mια ακόμα επιλογή ΣΥΡΙΖΑ που λοιδορήσατε

13:59 - 20 Ιαν 2021 | Πολιτική
Τσίπρας για 12 ν.μ.: Mια ακόμα επιλογή ΣΥΡΙΖΑ που λοιδορήσατε
Ο Αλέξης Τσίπρας ξεκίνησε την ομιλία του προς την Ολομέλεια για το νομοσχέδιο που επεκτείνει τα ναυτικά μίλια της χώρας μας από 6 σε 12, απευθυνόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «καλωσορίζουμε το κόμμα σας και εσάς σε μια ακόμα επιλογή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ που εσείς λοιδορήσατε».

«Να θυμίσω τι λέγατε όταν εμείς ανακοινώσαμε την πρόθεση αυτή το 2018», συνέχισε ο κ. Τσίπρας, τονίζοντας ότι «τόσο εσείς όσο και κορυφαία στελέχη της ΝΔ έβγαιναν με δημόσιες δηλώσεις σχεδόν να λένε ότι χωρίζουμε την Ελλάδα στα 2 και για μια επιλογή που ζημιώνει την χώρα».

«Σχεδόν όσα λέγατε και για την Συμφωνία Πρεσπών» υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, συμπληρώνοντας: «Τώρα εσείς που πολεμήσατε την στρατηγική μας για την πρόθεση να επεκτείνουμε τα χωρικά ύδατα στο Ιόνιο χειροκροτείται αλλήλους. Εσείς σε όλα τα θέματα άλλα λέτε όταν είστε στα έδρανα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και άλλα όταν είστε στα κυβερνητικά έδρανα».

«Αναρωτιέμαι αν αντί για θριαμβολογίες θα έπρεπε να κάνετε μια κάποια αυτοκριτική», σημείωσε δηκτικά ο κ. Τσίπρας, ο οποίος στη συνέχεια παρέθεσε και συγκεκριμένες δηλώσεις στελεχών της ΝΔ από το 2018. 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.