ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μενδώνη: Δεν υπαρχουν επίσημες καταγγελίες για Λιγνάδη

12:38 - 03 Φεβ 2021 | Πολιτική
Μενδώνη: Δεν υπαρχουν επίσημες καταγγελίες για Λιγνάδη
«Όλο το σενάριο που στήθηκε περί παραίτησης του καλλιτεχνικού διευθυντή του εθνικού θεάτρου, Δημήτρη Λιγνάδη, δεν ευσταθεί» τόνισε στον ΣΚΑΪ το πρωί της Τετάρτης (3/2) η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη.

 Η υπουργός Πολιτισμού διέψευσε δηλαδή της πληροφορίες για παραίτηση του Δημήτρη Λιγνάδη, αλλά και τις φήμες περί καταγγελιών εναντίον του.

Ωστόσο, ξεκαθάρισε πως «δεν θα υπάρξει καμιά ανοχή εφόσον υπάρξουν συγκεκριμένες καταγγελίες». Και αυτό, όπως είπε ισχύει συνολικά για όσα έρχονται καθημερινά στο φως για τον χώρο του θεάματος.

Όπως η ίδια δήλωσε επώνυμη καταγγελία, ούτε καν non paper δεν έχει κατατεθεί στο υπουργείο πολιτισμού. «Όταν δεν υπάρχουν, μην δημιουργούμε πλαίσιο ανθρωποφαγίας που δεν στέκει σε κράτος δικαίου. Αν υπάρχουν επίσημες καταγγελίες οφείλουμε να παρέμβουμε όχι όμως σε φήμες  και συζητήσεις στα social media».

Η κυρία Μενδωνη επανέλαβε ότι δεν υπάρχει καμιά καταγγελία για τον καλλιτεχνικό Διευθυντή του Εθνικού θεάτρου ενώ αναφερόμενη γενικότερα στην χιονοστιβάδα αποκαλύψεων - καταγγελιών καλλιτεχνών για παρενοχλήσεις τόνισε ότι είναι μια νοσηρή κατάσταση που έρχεται στο φως και ήταν καιρός να σπάσει το απόστημα.

Τελευταία τροποποίηση στις 13:10 - 03 Φεβ 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.