ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γεωργιάδης: Λύθηκε η παρεξήγηση με τους επαγγελματίες εστίασης

20:34 - 05 Φεβ 2021 | Πολιτική
Γεωργιάδης: Λύθηκε η παρεξήγηση με τους επαγγελματίες εστίασης
Με αναρτήσεις του στο Twitter ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, σημειώνει πως λύθηκε η "παρεξήγηση" με τους επιχειρηματίες εστίασης, που δημιουργήθηκε από τη δήλωσή του για τα κλειδιά.

Μετά τη δέσμη μέτρων για τον κλάδο της εστίασης που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ακόμη ότι "ήρθησαν οι παρεξηγήσεις" που προκάλεσε η δήλωσή του "και προχωρούμε άψογα την συνεργασία μας".

Συγκεκριμένα ο υπουργός έγραψε: "Συμμετείχα στην συνεδρίαση του ΔΣ του Προεδρείου της Πανελλήνιας Ομοσπονδία Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων (Π.Ο.Ε.Σ.Ε.), υπό τον κ. Καββαθά, όπου τους ενημέρωσα για τη νέα δέσμη μέτρων που αποφάσισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για την Εστίαση. Ήρθησαν οι παρεξηγήσεις που προκάλεσε η δήλωση μου και προχωρούμε άψογα την συνεργασία μας".

Με δεύτερη ανάρτησή του ο υπουργός έγραψε: "Συμμετείχα με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα σε συνάντηση με εστιάτορες όπου και συζητήσαμε τα προβλήματα του χώρου τους και ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε νέα δέσμη μέτρων για τον κλάδο της εστιάσεως. Δεν θα αφήσουμε κανέναν πίσω!"

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.