ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πολιτική αντιπαράθεση για το γεύμα Μητσοτάκη στην Ικαρία

22:21 - 06 Φεβ 2021 | Πολιτική
Πολιτική αντιπαράθεση για το γεύμα Μητσοτάκη στην Ικαρία
Πολιτική αντιπαράθεση έχει προκαλέσει φωτογραφία από την Ικαρία, που δείχνει τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, σε γεύμα με δεκάδες άτομα στη βεράντα ενός σπιτιού.

Η φωτογραφία έγινε viral στο διαδίκτυο και προκάλεσε συζητήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η συνάθροιση έγινε στο σπίτι του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Χριστόδουλου Στεφανάδη και μεταξύ άλλων ήταν παρόντες ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης, ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους, ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων Ευάγγελος Κυριαζόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών Γιώργος Καραγιάννης.

Στη συνέχεια πήραν τη σκυτάλη τα κόμματα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του σημειώνει πως " ο συνωστισμός δεκάδων ανθρώπων σε μια βεράντα του Ευδήλου, για το αποχαιρετιστήριο πάρτι, κατά παράβαση όλων των μέτρων με πρωθυπουργική υπογραφή", αποτελεί τον "τραγικό επίλογο της επίσκεψης Μητσοτάκη στην Ικαρία".

ΚΙΝΑΛ: Συνωστισμός και φαγοπότια επιτρέπονται μόνο γι’ αυτούς

"Πρωθυπουργός και Νέα Δημοκρατία είναι υπεράνω του νόμου. Συνωστισμός και φαγοπότια επιτρέπονται μόνο γι’ αυτούς", σχολιάζει σε ανάρτηση στα social media το ΚΙΝΑΛ.

{https://www.facebook.com/pasok.gr/posts/10157626094416283}

Τελευταία τροποποίηση στις 21:32 - 06 Φεβ 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.