ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνεδριάζει εκτάκτως (με εντολή Μητσοτάκη) η επιτροπή για την Αττική-Πιθανό σκληρό lockdown

15:46 - 09 Φεβ 2021 | Πολιτική
Συνεδριάζει εκτάκτως (με εντολή Μητσοτάκη) η επιτροπή για την Αττική-Πιθανό σκληρό lockdown
«Η επιτροπή θα συνεδριάσει τις επόμενες ώρες και θα εισηγηθεί τα νέα μέτρα» δήλωσε ο υπουργός Υγείας Βασίλη Κικίλια, μετά τη σύσκεψη με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μαξίμου, για την εξέλιξη της πανδημίας. Πιθανό lockdown από αύριο στην Αττική.

Την έκτακτη συνεδρίαση της επιτροπής των λοιμωξιολόγων ζήτησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά το τέλος της έκτακτης συνεδρίασης στο Μέγαρο Μαξίμου. 

Η επιτοπή θα συνεδριάσει εκτάκτως σήμερα και θα εισηγηθεί νέα μέτρα, εξήγησε ο κ. Κικίλιας υπογραμμίζοντας πως οι αποφάσεις θα ανακοινωθούν μέσα στην ημέρα. 

 Στην απογευματινή συνεδρίαση των λοιμωξιολόγων αναμένεται να αποφασιστεί αν θα τεθεί σε ισχύ ένα σκληρό lockdown τύπου Μαρτίου στην Αττική αλλά και τι θα γίνει με σχολεία και καταστήματα.

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες από το πρωί της Τρίτης (9/2) όταν ο Βασίλης Κικίλιας αποκάλυψε πως θα εισηγηθεί lockdown στην Αττική. Στη συνέχεια αποφασίστηκε έκτακτη σύσκεψη στο Μαξίμου, υπό τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, με τη συμμετοχή ακόμα των Νίκου Χαρδαλιά και Σωτήρη Τσιόδρα.

Τελευταία τροποποίηση στις 16:06 - 09 Φεβ 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.