ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΣΥΡΙΖΑ: Ευθύνη της κυβέρνησης το ρίσκο απ'τις διαμαρτυρίες των φοιτητών

19:50 - 10 Φεβ 2021 | Πολιτική
ΣΥΡΙΖΑ: Ευθύνη της κυβέρνησης το ρίσκο απ'τις διαμαρτυρίες των φοιτητών
Απάντηση στη νέα τοποθέτηση του υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικού Εκπροσώπου Χρήστου Ταραντίλη για τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι βρίσκεται σε πανικό.

Αναλυτικά: 

Αντί ο κ. Ταραντίλης να ζητήσει μια συγνώμη για τη χθεσινοβραδινή του αθλιότητα να αλλάξει τις λέξεις στα λεγόμενα του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης προκειμένου να τα διαστρεβλώσει, έχει σήμερα το θράσος να επανέρχεται κι από πάνω.

Κατανοούμε τον πανικό στον οποίο βρίσκεται. Το κρεσέντο αλαζονείας του κ. Μητσοτάκη με το κορονογλέντι στην Ικαρία και η επιβεβαίωση της παταγώδους αποτυχίας της κυβέρνησης με το νέο σκληρό lockdown, δεν καλύπτονται εύκολα. 

Ωστόσο του προτείνουμε να διατηρήσει κάποια προσχήματα σοβαρότητας.

Ούτε τα fakenews, ούτε τα ραβασάκια στη δημόσια τηλεόραση, ούτε η διαστρέβλωση θα σώσουν τον Αρχηγό του από την οργή και τη χλεύη της κοινής γνώμης.

Όσο για την ευθύνη του επιδημιολογικό ρίσκου για τις διαμαρτυρίες των φοιτητών, αυτή ανήκει αποκλειστικά στην κυβέρνηση που αρνήθηκε σήμερα να αναστείλει την ψήφιση του νομοσχεδίου για μετά το πέρας του lockdown.

 
 
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.