ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΚΙΝΑΛ: Απροετοίμαστη η κυβέρνηση και στην κακοκαιρία

15:19 - 15 Φεβ 2021 | Πολιτική
ΚΙΝΑΛ: Απροετοίμαστη η κυβέρνηση και στην κακοκαιρία
Κριτική στην κυβέρνηση ασκεί το Κίνημα Αλλαγής, σημειώνοντας πως βρέθηκε απροετοίμαστη μπροστά στην κακοκαιρία.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του κόμματος, «ακόμη μια φορά η κυβέρνηση είναι απαράσκευη μπροστά στα καιρικά φαινόμενα».

«Η απόφαση της κυβέρνησης της ΝΔ και του Υπουργού Δημόσιας Τάξης να κλείσει την κεντρική συγκοινωνιακή αρτηρία της χώρας, την εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, με αιτιολογία την αποφυγή πιθανών ατυχημάτων, προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση και ταλαιπωρία σε χιλιάδες οδηγούς οι οποίοι δεν είχαν πληροφορηθεί τίποτα σχετικό», προσθέτει το ΚΙΝΑΛ.

«Η έλευση της κακοκαιρίας ήταν, ωστόσο, γνωστή από την αρχή της προηγούμενης εβδομάδας και οι αρμόδιοι υπουργοί, σε αλλεπάλληλες συσκέψεις τους, μας διαβεβαίωναν ότι ο κρατικός μηχανισμός ήταν έτοιμος να αντιμετωπίσει την «Μήδεια». Στα σχέδιά τους, όμως, δεν περιλαμβανόταν το κλείσιμο της εθνικής οδού».

«Ακόμη μια φορά η κυβέρνηση είναι απαράσκευη μπροστά στα καιρικά φαινόμενα. Ακόμη μια φορά αποκαλύπτεται η αδυναμία της να έχει μια σταθερή πολιτική για την αντιμετώπιση των καταστροφών. Σε ποια άλλη ευρωπαϊκή χώρα η κυβέρνηση κλείνει αιφνιδιαστικά τις εθνικές οδούς για να αντιμετωπίσει ένα εκ των προτέρων γνωστό καιρικό φαινόμενο;»

«Καλούμε την κυβέρνηση να ζητήσει τουλάχιστον μια συγνώμη από τους πολίτες που δεν μπορούν να πάνε στις δουλειές τους ,εξαιτίας μιας απόφασης που λήφθηκε «έτσι χωρίς πρόγραμμα», καταλήγει το ΚΙΝΑΛ.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.