ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Τσακαλώτος ποστάρει ανακοίνωση της ΝΔ και ζητεί... διάγγελμα Μητσοτάκη

14:14 - 17 Φεβ 2021 | Πολιτική
Ο Τσακαλώτος ποστάρει ανακοίνωση της ΝΔ και ζητεί... διάγγελμα Μητσοτάκη
Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος επιτίθεται στην κυβέρνηση, χρησιμοποιώντας ανακοίνωση της ΝΔ από το 2017, στην οποία κατέκρινε τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή έκλεισε την Εθνική Οδό, λόγω κακοκαιρίας.
Στην ανάρτησή του στα social media ο Ευκλείδης Τσακαλώτος αναφέρει:
Σήμερα, εντελώς τυχαία, είδα μία ανακοίνωση της ΝΔ από τις 23/12/2017:
"Μια προαναγγελθείσα κακοκαιρία - και μάλιστα όχι τόσο έντονη - αποδείχθηκε αρκετή για να αναδειχθεί και πάλι η ολιγωρία του κρατικού μηχανισμού.
Τα ερωτήματα είναι αυτονόητα:
Ποιος φταίει που μια προαναγγελθείσα χιονόπτωση έγινε αιτία να κλείσει ο βασικότερος δρόμος της χώρας που συνδέει τη βόρειο και τη νότιο Ελλάδα;
Γιατί η Κυβέρνηση ολιγώρησε και πάλι να αντιμετωπίσει μια συνηθισμένη κακοκαιρία;
Η απάντηση είναι μια λέξη. Ανικανότητα".
Με βάση αυτή την ανακοίνωση της ΝΔ, το χθεσινό κλείσιμο της εθνικής, και τα ανεκδιήγητα ρεπορτάζ από δημοσιογράφους που παλαιότερα έψαχναν 100.000 στα ATM και χθες λέγανε πόσο δίκιο έχει η φοβερή κυβέρνηση υπάρχουν δύο ενδεχόμενα:
1. Θα βγει ο κ. Μητσοτάκης και θα παραδεχθεί δημοσίως σε ένα διάγγελμα ότι είναι ανίκανος. Θα δούμε και ένα ενδιαφέρον διάγγελμα έτσι για αλλαγή.
2. Θα βγει ο κ. Μητσοτάκης και θα παραδεχθεί ότι σε όλη τη προεκλογική περίοδο ήταν λαϊκιστής για κάθε πιθανό θέμα: Την κακοκαιρία, τις Πρέσπες, την οικονομία τη διαπραγμάτευση, την εποχική γρίπη, τους πολιτικούς εξόριστους και τους εξωγήινους.
Τελευταία τροποποίηση στις 14:45 - 17 Φεβ 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.