ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αιχμές Πατούλη για ΔΕΔΔΗΕ: Δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες

10:14 - 19 Φεβ 2021 | Πολιτική
Αιχμές Πατούλη για ΔΕΔΔΗΕ: Δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες
«Όπως ο ΟΣΕ έχει την ευθύνη να διατηρεί τον συρμό ανοιχτό και να προλαμβάνει ακόμα και ένα δέντρο που μπορεί να πέσει και να εκτροχιαστεί, έτσι ακριβώς είναι και η δουλειά της ΔΕΔΔΗΕ. Να μεταφέρει το ρεύμα σε κάθε σπίτι μέσα από τα ηλεκτροφόρα και πρέπει να προλαμβάνει εκείνο που μπορεί να προκαλέσει την οποιαδήποτε πτώση του καλωδίου. Γι' αυτό πληρώνεται και πληρώνεται ακριβά», δήλωσε επικριτικά ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης.

Μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6, ο περιφερειάρχης άφησε αιχμές για τη λειτουργία του ΔΕΔΔΗΕ, λέγοντας ότι ακόμη και την περίοδο που ο ίδιος ήταν δήμαρχος, όταν καλούσαν τον ΔΕΔΔΗΕ για να φροντίσει κάποιο καλώδιο, στην καλύτερη περίπτωση ερχόταν μετά από 2-3 μήνες ή και καθόλου. Όπως είπε, για να γίνει σωστά η φροντίδα των δέντρων και κλαδιών που είναι κοντά σε ηλεκτροφόρα καλώδια πρέπει να υπάρχει εξειδικευμένος τεχνίτης της ΔΕΔΔΗΕ για να το φροντίσει ώστε να μην υπάρξει ατύχημα ή ακόμη και θάνατος.

Ακόμη και τα καλοκαίρια, σύμφωνα με τον Περιφερειάρχη, όταν καλείται ο ΔΕΔΔΗΕ να φροντίσει τα καλώδια σε δάση για να μην πετάνε σπινθήρες δεν ανταποκρίνεται τις περισσότερες φορές. Παράλληλα, τόνισε ότι πρέπει γι' αυτό το θέμα να υπάρχουν οι συντονιστές του κράτους.

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.