ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δεν παραιτείται η Μενδώνη: Μας εξαπάτησε ο Λιγνάδης-Είναι επικίνδυνος άνθρωπος

13:45 - 19 Φεβ 2021 | Πολιτική
Δεν παραιτείται η Μενδώνη: Μας εξαπάτησε ο Λιγνάδης-Είναι επικίνδυνος άνθρωπος
«Ο Δημήτρης Λιγνάδης είναι ένας επικίνδυνος άνθρωπος. Αυτό προκύπτει τώρα» δήλωσε η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Παρασκευή (19/2).

Η υπουργός Πολιτισμού υποστήριξε πως ούτε ή ίδια, ούτε και ο Πρωθυπουργός γνώριζαν προσωπικά τον Δημήτρη Λιγνάδη πριν αναλάβει Καλλιτεχνικός διευθυντής στο Εθνικό Θέατρο.

«Μας εξαπάτησε ο Δημήτρης Λιγνάδης» είπε η Λίνα Μενδώνη λέγοντας ότι από τις καταγγελίες φαίνεται ότι είναι ένας επικίνδυνος άνθρωπος. Υποστήριξε μάλιστα ότι την εξαπάτησε γιατί  κατέχει την υποκριτική τέχνη. «Ο Δημήτρης Λιγνάδης μάς εξαπάτησε. Με βαθιά υποκριτική τέχνη προσπαθούσε να μάς πείσει πως δεν έχει σχέση με όλα αυτά» υπογράμμισε.

 Η Λίνα Μενδώνη κατέθεσε και μηνυτήρια αναφορά - υπόμνημα στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, για την υπόθεση, που έχει πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης. Την Παρασκευή (19/2) κατατέθηκε άλλωστε και τρίτη μήνυση από άτομο που καταγγέλλει βιασμό από τον συγκεκριμένο σκηνοθέτη-ηθοποιό, όταν ήταν ανήλικος.
 
Η κα. Μενδώνη, πάντως, δεν παραιτήθηκε, δήλωσε "εξαπατημένη" από τον Δημήτρη Λιγνάδη και επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως ουσιαστικά δεν δικαούται να μιλά, καθώς υπάρχουν καταγγελίες και για τον Παύλο Χαϊκάλη (για σεξουαλική παρενόχληση), ο οποίος ήταν υπουργός επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.